Sportive

Romanescu: Condescu NU mai poate fi omul care să strângă laolaltă acționarii

”Marin Condescu nu mai poate fi omul care să strângă laolaltă vechii acționari sau noii acționari ai Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu!” , mesaj tranșant transmis de Marcel Romanescu, vineri, la Interviurile Infinit FM.

A fost război al declarațiilor, săptămâna trecută, între primarul Târgu-Jiului și principalul creditor al clubului fanion al județului. După cum se știe, Romanescu nu vrea să fie prelungit contractul de comodat pentru stadion, iar de aici a pornit scandalul.

Condescu, pe de altă parte, este convins că va obține cele peste 3 milioane de euro, de la acționari, reprezentând cotizațiile aferente perioadei 2014-2017. În plus, vorbește despre sume similare și pentru perioada 2017-2020.

Condescu a afirmat, la Interviurile Infinit FM, că există acorduri ale membrilor asociați ai Pandurii Lignitul Târgu-Jiu de a contribui la scoaterea clubului din insolvență, inclusiv prin introducerea de noi firme în acționariat, idee care, în cele din urmă, a picat.   

La Interviurile Infinit FM, primarul Marcel Romanescu a afirmat că nu mai poate accepta ca lucrurile să meargă la fel ca-n trecut, la Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, respectiv cu un singur stăpân: Marin Condescu.  

Cât despre firmele pe care Condescu dorea să le introducă în acționariat, Romanescu spune că poziția acestora nu era foarte clară, nu au precizat dacă vor să finanțeze clubul de fotbal.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here