Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu cere REDESCHIDEREA școlilor, a stadioanelor și a teatrelor

Primarul Municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, cere redeschiderea școlilor și a arenelor sportive, începând din luna ianuarie.

Edilul liberal a discutat, de Crăciun, cu deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, solicitându-i să transmită guvernului Cîțu doleanțele sale care sunt și ale celorlalți primari de municipii din România.

”Mi se pare nefiresc ca într-o localitate, în care nu ai niciun caz de infectare, să ții elevii acasă. Dacă aș fi în locul actualului premier sau al ministrului Educației aș delega decizia autorităților locale” spune Romanescu.

Primarul Târgu-Jiului este de părere că se impune și redeschiderea arenelor sportive, a cinematografelor și a teatrelor. Consideră că nu pot fi mai periculoase ca mallurile, unde românii au dat buluc de sărbători. În plus, reluarea activităților sportive cu spectatori ar mai aduce ceva bani în bugetele cluburilor.  

Unul dintre regretele primarului Marcel Romanescu, la final de 2020, este legat de scorul obținut în Târgu-Jiu, la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Crede că Partidul Național Liberal a decontat două măsuri nepopulare luate de fostul Guvern Orban: închiderea școlilor și a piețelor.

Comment here