Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Caragea e GLUMEȚ!

Marcel Romanescu a dat asigurări, miercuri, că nu face asfaltări CU DEDICAȚIE în Municipiul Târgu-Jiu.

Viorel Caragea a postat, zilele trecute, pe pagina de socializare, fotografii cu lucrări efectuate pe Strada ”Tudor Arghezi”, acuzând că asfaltarea se face doar în zona în care se află proprietăți de-ale familiei primarului. În plus, a solicitat să fie prezentată autorizația de construcție. În replică, Romanescu amintește că, recent, a solicitat fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru stoparea alunecărilor de teren din cartierul Preajba, acolo unde locuiește Caragea.

Romanescu a ținut să precizeze că nu a avut nicio intervenție la șefii Edilitara sau Serviciului de Gospodărire Comunală, pentru a fi executate lucrări, cu dedicație, într-o anumită zonă a Târgu-Jiului.

Romanescu a venit cu noi explicații în ceea ce privește sumele alocate, acum, pe final de an, mai multor școli din Târgu-Jiu, pentru mobilier și diverse dotări. A dat asigurări că nu este vreun tun și că nu încearcă să favorizeze anumite societăți la licitații.

La criticile adversarilor politici, care l-au acuzat că dă bani mulți la școli din excedentul bugetar apărut din lipsa altor investiții, Romanescu vine cu un răspuns tot politic. Zice că va continua să aloce fonduri pentru unitățile de învățământ, pentru că numai dacă elevii învață carte putem ”ieși din zona ciumei roșii”, adică de sub influența PSD.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here