Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Bejinaru este îndreptățit să-și dorească post de consilier local

”Bogdan Bejinaru este îndreptățit să-și dorească un post de consilier local la Târgu-Jiu” consideră primarul Marcel Romanescu, după ce secretarul general al organizației municipale a PNL și-a exprimat dorința de a se regăsi pe listă, la alegerile locale.  

Bejinaru a făcut declarația în contextul în care, în presa locală, s-a vehiculat c-ar fi vizat postul de director de resurse umane în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Romanescu spune că, după ce se va încheia criza generată de epidemia de coronavirus, va purta discuții la partid cu persoanele care-și doresc posturi de consilieri municipali.

La începutul anului, Marcel Romanescu declara că-și dorește pe viitoarea listă de consilieri municipali și persoane din afara PNL, recunoscute în domeniul lor de activitate. Edilul nu și-a schimbat părerea, dar spune că totul se va tranșa prin vot, în Biroul Permanent Local.

Viorel Caragea continuă să-l critice pe Bogdan Bejinaru, despre care nu crede că va reuși să prindă un post de consilier municipal la PNL. Liderul PER Gorj nu exclude ca Bejinaru să fie sancționat de BPJ, după ce și-a criticat partidul pentru numirile făcute în Complexul Energetic Oltenia și în serviciile deconcentrate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here