Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Au crescut tarifele cu 40% ca să acopere salariile camarilei PSD din Aparegio

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, lansează un nou tir la adresa conducerii operatorului Aparegio după ce, marți, într-o ședință a ADIA Gorj s-a decis majorarea tarifelor la apă și canalizare cu 40%, 10% anul acesta și 30% în 2021.

”Este o șmecherie care să acopere dezavantajele creșterii de tarife de anul trecut” spune primarul Marcel Romanescu, referindu-se la majorarea ce a intrat în vigoare la 1 mai 2019, dar pe care Primăria Târgu-Jiu a reușit s-o anuleze la Curtea de Apel Craiova iar primarul a susținut că Aparegio ar trebui să returneze banii populației.

Pe paginile de socializare, social-democrații, inclusiv consilierul municipal Luis Popa, au dat vina pe primarul Marcel Romanescu pentru creșterea de tarife la apă și canal.  

Romanescu a acuzat că noua majorare de tarife este menită să acopere salariile clientelei PSD angajate în cadrul societății Aparegio.  

Primarul Târgu-Jiului a anunțat că a discutat cu juriștii din cadrul instituției pentru a vedea dacă noua decizie a ADIA Gorj, de majorare a tarifelor la apă și canal, poate fi atacată în instanță.

Comment here