Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu are, deja, 6 contracandidați. ”Îmi doresc să-i ofer o lecție de ce înseamnă să administrezi un oraș”

Șase candidați și-au anunțat, până în acest moment, intrarea în cursa pentru Primăria Târgu-Jiu, exceptându-l pe primarul în funcție, Marcel Romanescu. Calendarul alegerilor locale au fost anunțat de Autoritatea Electorală Permanentă, dacă nu se va înrăutăți situația epidemiologică ar trebui ca, pe 28 august, să înceapă campania electorală.

În cursa pentru Târgu-Jiu vor intra: Ciprian Florescu, din partea Partidului Social-Democrat, Viorel Caragea- Partidul Ecologist Român, Luminița Popescu-Pro România, Adrian Tudor-Partidul Verde, Marian Rotaru-Partidul Mișcarea Populară, Horațiu Guță- Partidul Puterii Umaniste. Uniunea Salvați România încă nu și-a desemnat candidatul.    

Deși pandemia va schimba modul de a face campania electorală, bătălia va fi una acerbă.

Ciprian Florescu, candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, îi reproșează primarului liberal în funcție, Marcel Romanescu, că n-a făcut nimic pentru dezvoltarea orașului, în ultimii 3 ani, ci s-a ținut doar de războaie cu consiliul local.

”Îmi doresc să-i ofer o lecție despre ceea ce înseamnă să administrezi un oraș” spune Florescu.

Viorel Caragea, candidatul PER Gorj, spune că Târgu-Jiul trebuie să renască. Din punctul său de vedere, administrația publică locală este la pământ. Spune că în patrimoniul orașului există mii de hectare de teren care stau nefolosite.  

Luminița Popescu, candidatul Pro România la Primăria Târgu-Jiu, spune că traficul, lipsa locurilor de parcare, a creșelor și proasta salarizare a tinerilor sunt principalele probleme cu care se confruntă municipiul.  

Horațiu Guță, candidatul PPU la Primăria Târgu-Jiu, crede că orașul are potențialul de a atrage 1 milion de turiști pe an. Guță susține că poartă discuții cu o firmă specializată în punerea în valoare a zonelor cu potențial turistic.     

Adrian Tudor, candidatul Partidului Verde la Primăria Târgu-Jiu, fostul viceprimar, se pregătește de ani de zile pentru această competiție, despre care crede că va fi una dură.

”Sper să vorbim despre lucruri concrete, să nu mai vină tot felul de visători să vorbească despre proiecte fanteziste gen pasaje subterane, aeroporturi” spune Tudor.

Primarul liberal Marcel Romanescu, crede că-l așteaptă o bătălie grea. Edilul spune că va participa la confruntări electorale, însă, doar cu contracandidații cu care poate face schimb de idei, nu cu cei care-l atacă suburban.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Auzi la florescu, ca il invata el administratie, pai el saracul nici acasa nu conduce ????

Comment here