Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Aparegio este cea mai distructivă societate pe care am întâlnit-o în viața mea!

”Aparegio este cea mai distructivă societate pe care am întâlnit-o în viața mea!” un nou atac devastator al primarului Târgu-Jiului la adresa operatorului de apă și canal.

Marcel Romanescu acuză Aparegio că doar încasează bani de la cetățeni,  fără să facă nici măcar de 1 leu investiții. Reacția primarului vine în contextul în care Aparegio a anunțat, marți, că a dat pe mâna poliției peste 200 de persoane care s-au branșat ilegal. Romanescu zice că Aparegio ar trebui să ia în calcul scăderea tarifelor, după eliminarea pierderilor.   

Primarul Târgu-Jiului afirmă că Aparegio este ”cea mai distructivă societate” pe care a întâlnit-o, întrucât privește municipiul doar ca pe ”o vacă de muls”, fără să facă vreo investiție.   

Marcel  Romanescu spune că nu poate colabora cu ”structura PSD de la conducerea Aparegio”.

”Acolo nu vorbim de manageri, ci de stăpâni! Nu uitați ce mizerii au făcut când au spart 36 de conducte într-o perioadă de două săptămâni! A fost un sabotaj pentru care mulți ar fi trebuit să plătească cu ani de pușcărie” acuză primarul Târgu-Jiului, referindu-se la situația apărută în oraș la începutul anului 2018.  

Viceprimarul PSD Aurel Popescu a declarat, în presa locală, că a discutat cu șefii Aparegio privind investiții care ar trebui făcute pentru ca Târgu-Jiul să nu mai aibă de suferit pe timp de secetă. Marcel Romanescu este convins, însă, că operatorul nu va face nimic.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (3)

  1. Asa este. Aparegio e o instituție cu oameni mediocri, care nu se pricep la nimic. Încasează doar banii de la oameni, fără sa facă ceva în schimb. Mai e și scump fata de alte orașe din tara. Faceți ceva și stopati dezastrul de acolo. O grămadă de oameni angajați acolo fără obiectul muncii și mulți habar nu au ce sa facă. Ru sine Aparegio oooo! Sa audă cine trebuie sa ia masuri urgente pana nu mergem acolo asa ii scoatem afara.

  2. Aparegio e un dezastru. Terminați cu porcăria asta de instituție care baga bani de la cetățeni fără sa facă nimic. Oamenii capabili de acolo sunt cei angajați demult, iar cei recent veniți nu știu pe ce lume sunt, dar ii plătim din banii noștri. Jos cu Aparegio!!!!!!!!

Comment here