SportiveStirile Zilei

Romanescu: Andriucă, folosit de Răscol

Primarul Romanescu a acuzat, luni, că antrenorul de juniori, Constantin Andriucă ar fi folosit de Gabriel Răscol, directorul LPS Târgu-Jiu.  

Reacția a venit după ce Andriucă a criticat, pe pagina de socializare, noile terenuri de fotbal ce urmează să fie făcute în Complexul Debarcader, pe un proiect depus la CNI de Universitatea ”Constantin Brâncuși”. Tehnicianul i-a sugerat primarului să construiască terenurile în altă parte, pentru că cele actuale sunt folosite de micii fotbaliști.

Marcel Romanescu zice, însă, că baza sportivă de la Debarcader nu este una adecvată și că trebuie modernizată pentru a putea deservi echipele care vor juca pe noul stadion municipal.  

Romanescu zice că, în acest moment, trei echipe și-au anunțat intenția de a juca pe noul stadion municipal. Tocmai de aceea baza de la Debarcader, cu căminul și sala de mese, ar fi ideală. Opinia primarului este că Andriucă este folosit împotriva sa de către directorul Liceului cu Program Sportiv, Gabriel Răscol.  

Marcel Romanescu i-a amintit lui  Constantin Andriucă faptul că i-a întins o mână, în trecut. Edilul îi recomandă antrenorului ”să nu se lase folosit” în războiul cu șeful LPS.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here