Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu amenință că ajunge până la Orban! ”Nu voi accepta în ruptul capului un asemenea lucru!”

Marcel Romanescu amenință că va ajunge până la Ludovic Orban, dacă fiul lui Traian Pătrășcoiu va fi numit politic de PNL, în locul Doinei Isar, pe postul de inginer șef al Serviciului de Gospodărire a Apelor Gorj.

În presa locală a apărut informația că s-ar încerca un astfel de demers, pe filiera primarului din Novaci, Dumitru Leuștean. Șerban Pătrășcoiu lucrează de câțiva ani în cadrul SGA Gorj, ca inspector la compartimentul Inspecția Apelor. Primarul de la Târgu-Jiu, aflat în război deschis cu șeful Aparegio Gorj, nici nu vrea să audă de o astfel de promovare.  

Marcel Romanescu spune că o apreciază profesional pe Doina Isar, cu care are o bună colaborare. În plus, acuză că fiul lui Traian Pătrășcoiu s-ar afla în incompatibilitate, fiind singurul angajat al compartimentului de Inspecție a Apelor, structură ce are ca obligație să verifice toate obiectivele din județ din domeniul apelor, inclusiv Aparegio Gorj.

Primarul liberal al Târgu-Jiului își informează colegii din PNL că nu va accepta niciodată ca fiul unui lider PSD să fie promovat politic de partidul său. Romanescu anunță că, dacă va fi nevoie, va discuta problema cu premierul Ludovic Orban.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here