Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Am MAJORITATE, Gabi este o variantă

Numele afaceristului Gabriel Coica este vehiculat pentru postul de viceprimar la Târgu-Jiu, deși lui Adrian Tudor nu pare să-i pice tocmai bine o astfel de variantă.

Pentru a-și asigura o majoritate în consiliul local, primarul liberal Marcel Romanescu trebuie să decidă cui îi acordă cel de-al doilea post de viceprimar: Pro România sau Partidului Verde. Edilul spune că Gabriel Coica este o variantă, și, deși nu dă alte detalii, că și-a asigurat majoritatea în consiliu.

Aurel Popescu, preşedintele PSD Târgu-Jiu, a declarat că nu exclude nicio variantă în privinţa viitoarei majorităţi din consiliul municipal: fie realizarea unei alianţe cu Pro România şi Partidul Verde, fie intrarea în opoziţie. Marcel Romanescu spune, însă, că Aurel Popescu este istorie.  

Deputatul Alin Văcaru, președintele Pro România Gorj, urmează să discute, marți, la București cu Victor Ponta, despre alianțele de la Gorj.

Văcaru spune că n-a purtat nicio discuție cu PSD despre majoritatea de la Târgu-Jiu, dar anunță că nu vrea ca Pro România să  fie Gică Contra în consiliul local, în următorii 4 ani.

Adrian Tudor, liderul Partidului Verde, declară că n-a avut nicio discuție, până acum, cu Marcel Romanescu pentru majoritate și postul de viceprimar.  

Tudor anunță nu este dispus să aștepte să vadă dacă Romanescu se va înțelege cu Pro România.

”Cerem respect, în primul rând. Scorul, de 50%, vehiculat de actualul primar ne obligă la înțelepciune, nu la a trata lucrurile că doar eu sunt aici și voi nu existați. Pentru că, foarte ușor vom arăta cum stau lucrurile, în viitorul consiliu” spune liderul verzilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here