Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: Am fost ofertat de Dragnea

Continuă războiul Marcel Romanescu- Ion Iordache, după ce senatorul a declarat că primarul Târgu-Jiului a scos ultimul scor din județ, dintre edilii PNL, la parlamentare. În replică, Romanescu îl face pe Iordache traseist și aruncă bomba: a fost ofertat de Liviu Dragnea, cu câteva luni înainte ca liderul Partidului Social-Democrat  să fie arestat.   

La Interviurile Infinit FM, senatorul Ion Iordache a declarat că la parlamentare a coordonat 36 de localități și a scos un scor de 26% pentru PNL, în vreme ce Marcel Romanescu a reușit să obțină pe Târgu-Jiu abia un 21%, scorul fiind un pic mai ridicat, totuși, pe Senat.

Iordache i-a recomandat lui Romanescu să se ocupe de administrație. Senatorul a declarat că-n ciuda acestui conflict, nu are nicio problemă de a colabora, pe proiecte, cu primarul municipiului.

În replică, primarul Marcel Romanescu spune că, la parlamentare, nu a avut banii necesară ca să cumpere electoratul din Târgu-Jiu.

Romanescu reafirmă că electoratul din Târgu-Jiu este unul pretențios, care nu acceptă traseiștii.

Primarul Târgu-Jiului a dezvăluit că ar fi fost ofertat de însuși Liviu Dragnea, cu câteva luni înainte ca liderul PSD să fie arestat.

Comment here