Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu: A fost o competiție între echipa mea și banii lui Iordache

”A fost o competiție între echipa mea și banii lui Iordache” a reacționat primarul PSD al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, după ce liberalii au făcut protest pentru a cere renumărarea voturilor date la alegerile locale de duminică.

”Cu toți banii țeparilor imobiliari din Târgu-Jiu, care încearcă să încalce legea pentru diverse autorizații de construcții, cetățenii au spus altceva” comentează Romanescu.

Edilul crede că numărul real de voturi, acordate liberalului Iulian Popescu, a fost mult mai mic, pentru că, în dreptul său, ar fi fost trecute și unele obținute de independentul Marian Ciofîcă.   

Romanescu a comentat că liberalii au băgat milioane de euro în campania electorală pentru alegerile din 9 iunie și au pierdut o parte din acești bani, de aceea ar fi nemulțumiți, dar și că presiunea pe care o pun, acum, pe Biroul Electoral ”nu poate rezolva o problemă de legalitate”.

Dacă liberalii susțin că voturi date lui Iulian Popescu au ajuns la independentul Marian Ciofîcă, primarul PSD al Târgu-Jiului afirmă contrariul, și anume că voturi de la Ciofîcă au ajuns la Popescu.