Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu a aflat CINE va fi pe lista de consilieri a PSD. ”De la cei doi am auzit un singur cuvânt: MAGAZINER!”

Marcel Romanescu, dezlănțuit, miercuri, la adresa viceprimarului Aurel Popescu după tensiunile din ultimele luni pe tema Transloc. ”O să-i dau, în ultima ședință de consiliu local, un buchet de flori și o diplomă de pensionare” a declarat primarul Târgu-Jiului.

Romanescu a afirmat că a organizat 4 ședințe de îndată pe ca bugetul societății de transport în comun să fie aprobat, însă ”coaliția monstruoasă” PSD-ALDE, din consiliul local, ”a făcut bugetul varză”.

Aurel Popescu declara, marți, că pasajele subterane despre care vorbește primarul Târgu-Jiului în ultima vreme, au fost cuprinse în programul său electoral din 2017. Marcel Romanescu  reacționează afirmând că n-a văzut la Popescu decât proiecte, nimic concret. În plus, primarul îl critică pe prefectul Cristinel Rujan, numindu-l ”prefectul lui Dăncilă”.  

Marcel Romanescu a aflat că, pe lista de consilieri a PSD, se vor regăsi actuali aleși de la ALDE și PSRO: Eduard Lădaru, Maria Țambrea sau Ion Butan.

”N-au mai găsit oameni de valoare la PSD, au importat de la PSRO! De la echipa Țambrea-Butan nu știu decât un cuvânt, din acest mandat: magaziner!” a declarat edilul liberal anunțând că nu va coabita, în următorii 4 ani, cu acești consilieri.

Primarul Târgu-Jiului a mai spus că, din toamnă, viceprimarul Aurel Popescu va merge la pensie, ba chiar a anunțat că-i va da un buchet de flori și o diplomă de pensionare. Romanescu a precizat că aflat viitoarea componență a listei de consilieri locali a PSD tot de la social-democrații nemulțumiți că nu se  vor mai regăsi pe ea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here