Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu a aflat că stă CEL MAI BINE în sondajul PSD

Florin Cârciumaru susține că stă cel mai bine în ultimul sondaj realizat de Partidul Social-Democrat, în perspectiva alegerilor locale din luna iunie.

Mai exact, dacă ar decide să intre în cursa pentru Primăria Târgu-Jiu, senatorul ar avea mari șanse de câștig. Numai că, Florin Cârciumaru a afirmat de fiecare dată când a fost întrebat, că nu va intra în cursă, întrucât își dorește un nou mandat de parlamentar. Cârciumaru nu vrea să se implice nici în competiția internă dintre Adrian Tudor, Aurel Popescu și Ciprian Florescu. Spune că a lucrat cu toți trei și nu poate numi un favorit.  

Cârciumaru a aflat că ar sta foarte bine în sondajul de opinie făcut de PSD Gorj, ba chiar se detașează confortabil de ceilalți politicieni măsurați.

Marcel Romanescu, primarul liberal al Târgu-Jiului, afirmă, însă, că el stă cel mai bine în sondajul PSD. În opinia sa, social-democrații măsurați au șanse extrem de reduse să câștige alegerile în municipiu și tot ceea ce încearcă să facă, acum, este să găsească ”un kamikaze”.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here