Stirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu a aflat că Giorgi vrea ȘEF la Aparegio

 “Mi se pare o lipsă de bun simț să dai vina doar pe Pătrășcoiu, să spui că nu ai nicio contribuție legată de ceea ce se întâmplă la Aparegio!” reacționează primarul Marcel Romanescu după ce PSD Gorj s-a delimitat de numirea fostului președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, pe postul de șef birou în cadrul acestei societăți.

Săptămâna trecută, Romanescu a acuzat că Aparegio este condusă de la sediul PSD Gorj. Managerul societății, Traian Pătrășcoiu, a reacționat, astăzi, printr-o scrisoare deschisă în care-și prezintă activitatea profesională, de-a lungul anilor, precizând că ocupă funcția în urma unui concurs. Pătrășcoiu amintește că la venirea sa la Aparegio ”finanțările europene erau sistate, situație generată de instrumentarea a două dosare de cercetare penală aflate pe rolul DNA” și că a reușit deblocarea situației.

Marcel Romanescu zice că nu-l interesează CV-ul lui Traian Pătrășcoiu ci activitatea pe care o desfășoară în calitatea de manager al Aparegio.

Romanescu consideră ”tardivă” delimitarea conducerii PSD Gorj de ceea ce se întâmplă la Aparegio, în contextul angajării lui Ion Călinoiu și a altor social-democrați. Primarul Târgu-Jiului crede că se urmărește o schimbare la conducerea Aparegio, în sensul că fostul șef Minprest Rovinari, Gabriel Giorgi ar urma să-i ia locul lui Traian Pătrășcoiu.

Marcel Romanescu afirmă că Aparegio este un vehicul electoral pentru PSD și cere din nou demisia managerului Traian Pătrășcoiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here