SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Romanescu, înconjurat de pesediști la predarea STADIONULUI

La 3 ani de când trebuia finalizat, stadionul din Târgu-Jiu a fost în sfârșit predat autorităților municipale, marți după-amiază, în prezența vicepremierului interimar Daniel Suciu și a directorului Companiei Naționale de Investiții, Manuela Pătrăşcoiu.

Toții ”greii” PSD Gorj au fost prezenți la eveniment, inclusiv fostul primar Florin Cârciumaru și fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu.

Daniel Suciu a comentat, la conferința de presă, că este ”un semn de normalitate” să-i aibă alături atât fostul primar, care a început investiția, cât și pe cel actual, chiar dacă Marcel Romanescu face parte din Partidul Național Liberal.   

Suciu, de loc din Bistrița, a comentat că și-ar dori să vadă la un moment dat, un meci pe stadionul din Târgu-Jiu, între Pandurii și Gloria, formație și  ea de tradiție dar decăzută în eșaloanele inferioare ale fotbalului românesc. Vicepremierul i-a recomandat primarului liberal Romanescu ca, la inaugurarea din 25 octombrie, ”să primeze sportul,  nu patimile politice”.

Marcel Romanescu le-a mulțumit șefilor de la București pentru implicarea în realizarea investiției de la Târgu-Jiu, promițând că va gestiona corespunzător noua arenă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here