LIFE

Robert Turcescu, ziaristul care s-a deconspirat în direct, înapoi în presă

După ce nu a mai prins loc în Parlament, Robert Turcescu se întoarce în presă. Se întâmplă la aproximativ șapte ani de când a recunoscut că a fost ofițer acoperit, relatează paginademedia.ro.

Robert Turcescu va coordona publicația Evenimentul Zilei, potrivit unui material publicat de Capital.ro (publicație din același grup cu EVZ). Va avea și o emisiune video, în cadrul proiectului EVZ TV.

Robert Turcescu a intrat în politică la un an și jumătate de la autodenunțul făcut în direct la postul B1. După episodul din 2014, Turcescu a lucrat pentru o perioadă la EVZ (în 2015). Apoi, la alegerile locale din 2016, a candidat la Primăria București din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP). A fost ales vicepreședinte al PMP și a fost desemnat președinte interimar al PMP București. Turcescu a fost deputat de Constanța, în legislatura 2016-2020 tot din partea PMP.

Robert Turcescu a fost realizator al emisiunii radio ”România în direct” și al talk-show-ului ”100%”. A publicat articole în Dilema și Dilema veche. A fost moderatorul emisiunii politice ”Sub semnul întrebării”, difuzată pe postul B1 TV. La Evenimentul zilei, a mai lucrat în perioada 1997-2003.

Comment here