RovinariStirile ZileiTârgu-Jiu

Robert Filip: Avem un bagaj de 8-10 primari care oricând pot crea o nouă MAJORITATE în Gorj

Echipa Iordache-Filip din cadrul ALDE Gorj are 8-10 primari care pot, oricând, forma o nouă majoritate politică în Gorj, susține edilul din Rovinari. Robert Filip nu exclude apariția Partidului Primarilor despre care s-a tot vorbit, în ultimii ani. Zice că sunt multe variante pe care nucleul din ALDE le are la dispoziție, în situația în care se va decide să plece din partid. Între timp, la PSD Rovinari se vorbește despre o sosire a primarului Filip în partid.

Constantin Pistolea, liderul PSD Rovinari, nu exclude o sosire în partid a primarului ALDE, deși, în trecut, Robert Filip a afirmat de multe ori că are viziune liberală și că nu va deveni nicicând roșu.

Ca o concluzie pe finalul mandatului lui Robert Filip, Pistolea spune că Rovinariul arată bine, s-au făcut investiții dar și că unii dintre cetățeni și-ar dori să aibă un primar de loc din oraș, actualul locuind la Dănești.

Robert Filip neagă o trecere la PSD și pomenește de alte variante pe care nucleul din ALDE Gorj le-ar avea la dispoziție, în situația în care ar pleca, așa cum a amenințat, săptămâna trecută, președintele Ion Iordache. Zice că există un grup de 8-10 primari care poate oricând crea o nouă majoritate politică în județ.

Deocamdată nu au apărut contracandidați pentru Filip, la Rovinari. Laurențiu Chivu, liderul organizației PNL, nu s-a decis să intre în lupta din 2020. Zice că totul depinde de ceea ce se va întâmpla la prezidențialele din această toamnă.  

Andrei Bărbulescu, liderul Pro România Rovinari, ar vrea să candideze în 2020 dar nu s-a luat încă decizia la partid. Dacă va intra în luptă, promite o campanie fără atacuri la persoană.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here