LIFE

Robert de Niro, un nou atac dur la adresa lui Trump: „Vreau să văd că i se aruncă o pungă de rahat în faţă. Trebuie umilit“

Robert De Niro este cunoscut pentru că este vocal în privinţa preşedintelui Americii şi nu ratează nicio ocazie de a-şi arăta dispreţul pe care îl are pentru Donald Trump, care recent a fost pus sub acuzare de Camera Reprezentanţilor.

Actorul a acordat primul său interviu podcast, pentru regizorul Michael Moore, în care a afirmat că este „mai furios ca oricând“ şi că Trump ar trebui umilit pentru binele ţării şi ar dori să-l vadă cu o „pungă de rahat aruncată în faţa“, iar poza să facă înconjurul lumii, scrie Huffington Post.

„Aş vrea să-l văd cu o pungă de rahat drept în faţă. Să i se arunce drept în faţă, iar poza să facă înconjurul lumii, iar asta ar fi cel mai umilitor lucru posibil. Trebuie să fie umilit. Trebuie să fie confruntat şi umilit de oricine îi este opozant. De opozanţii săi politici. Trebuie să îl confrunte şi (…) să-l pună la respect“, a declarat Robert De Niro.

De Niro i-a criticat şi pe republicanii care îi iau apărarea lui Trump, considerând că aceştia sunt dincolo de orice „ruşine“. Actorul a mai spus încă o dată că preşedintele va încerca să obţină un nou mandat prin încălcarea constituţiei, comentând că acesta nu va pleca de la putere pe cale paşnică.

„Obişnuiam să-l fac porc, dar porcii au demnitate. El nu are niciun fel de demnitate, este o ruşine pentru rasa umană. E vorba despre bani şi despre putere. Pentru asta poate fi mândru. Doar pentru asta pot fi mândri copiii şi nepoţii lui. Asta e contribuţia lui pentru ţară, pentru lume“, a mai comentat actorul.

Actorul a făcut declaraţii similare la emisiunea „The Late Show“, de pe canalul de televiziune CBS: „Sper că lucrurile vor merge mai departe, nu ştiu ce se va întâmpla, dar continui să spun, deşi nu ştiu dacă este posibil în realitate, că l-aş încătuşa, l-aş lua şi l-aş îmbrăca în salopeta portocalie“. Totodată, actorul a luat şi decizia de a-i interzice accesul lui Trump în restaurantele sale din lanţul Nobu. După ce a declarat că Trump este „complet nebun“, De Niro a făcut publică o filmare în timpul campaniei electorale prezidenţiale în care îşi descria dorinţa de a-l pocni în faţă pe republican, pe care îl numea „idiot, prost, un dezastru naţional şi o ruşine pentru America“.

„E atât de prost. E un derbedeu, e un câine, e un porc (…) nu se pregăteşte, nu îi pasă, crede că e cel mai tare în societate, nu-şi plăteşte taxele. (…) Mă enervează atât de mult că ţara asta a ajuns în punctul acesta în care şarlatanul acesta a ajuns unde a ajuns. Se laudă despre cum ar vrea să lovească oameni în gură… ei bine, mi-ar plăcea să-i dau eu un pumn în gură“, şi-a continuat De Niro tirada, concluzionând că „America merge în direcţia greşită cu Trump“.

De asemenea, cu altă ocazie, De Niro a mai declarat că America sub administraţia Trump este „o comedie tragică şi proastă“ şi a îndemnat generaţia tânără să lupte „pentru schimbare şi pentru a stopa nebunia“.

În urmă cu câteva luni, Robert De Niro a spus, în emisiunea lui Stephen Colbert, „The Late Show“, că Donald Trump este un „gangster aspirant“, în contextul publicării raportului final al anchetei privind amestecul Rusiei în campania alegerilor prezidenţiale din SUA în 2016.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here