Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ritm lent al lucrărilor pe centura Târgu-Jiului. Pecingină: Rezilierea contractului nu este o soluție

Parlamentarii liberali Gheorghe Pecingină și Ion Iordache au vizitat, la finalul săptămânii trecute, șantierele centurii ocolitoare a Târgu-Jiului și podului de la Lainici.

Dacă la podul și parcarea ce urmează să fie realizate în zona Mănăstirii Lainici lucrurile merg bine, la centură ritmul lucrărilor nu este cel corespunzător. Deputatul Pecingină spune că mesajul către constructori nu a fost unul de autoritate ci au fost întrebați dacă au nevoie de sprijin.  

Compania italiană Secol, care a câștigat investiția de finalizarea centurii ocolitoare a Târgu-Jiului, a avut probleme interne, după ce acționarul majoritar a decedat. Deputatul Gheorghe Pecingină spune, însă, lucrurile par să fi revenit la normal și că, oricum, nu este o soluție rezilierea contractului cu această firmă.

Comments (1)

  1. Nu mai nea’ Gigi, sa nu reziliati contractul, ca spun italienii cui au dat spaga de la facerea contractului de lucrari. Mai bine lasatii sa incaseze milioane de euro pe lucrari neexecutate si pe facturi fictive. O sa construiti si voi liberalii vreo sapte metri de autostrazi si 300 de metri de drum european. Sa nu va puna al cu coarne sa faceti vreo autostrada pe Defileul Jiului pan’ la toamna.

Comment here