Muzicale

Rita Ora – How To Be Lonely

Rita Ora ne învaţă cum să fim singuri în autoizolare şi carantină, odată cu lansarea noulu videoclip „How to Be Lonely”.

„How to Be Lonely” este cel mai nou single semnat Rita Ora, care a primit un videoclip ce prezintă repetiţii de dans ale artistei şi echipei sale de dansatori. Dave Meyers a regizat acest clip, fiind cunoscut pentru colaborări cu nume precum Britney Spears, Lil Wayne, Kid Rock, Taylor Swift, Ariana Grande, Maroon 5 sau Justin Timberlake.

„Acest clip video explorează în mod abstract emoţiile pe care le simte cineva atunci când trece printr-o despărţire. E vorba despre furie, dorinţă, confort, retragere, cădere şi singurătate. Până la urmă, concluzia e că ai nevoie de un proces obligatoriu de vindecare, care duce la trezirea sinelui real” a declarat Dave.

Rita Ora nu e chiar străină de producţii cinematografice ample, ea apărând în filmele din seria „Fifty Shades of Grey”. Artista a transmis şi un mesaj cu privire la „tăria interioară” şi la faptul că, din moment ce suntem izolaţi, putem afla cine suntem cu adevărat. Ultimul disc al său a fost „Phoenix” din 2018, urmat de un turneu global. Între timp Rita a fost gazda emisiunii „America’s Next Top Model”, dar şi jurat al variantei britanice a „The Masked Singer”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here