LIFE

Rihanna, donaţie URIAŞĂ pentru lupta contra coronavirusului

COVID-19 a reușit să facă ravagii pe întreg globul, bilanțul negru al deceselor crescând considerabil de la o zi la alta. Dată fiind situația în care ne aflăm, tot mai multe vedete se implică în lupta cu coronavirusul.

Este și cazul Rihannei, care a ales să doneze o sumă de 5 milioane de dolari, prin intermediul fundației sale. Mesajul a fost transmis de directorul Justine Lucas.

“Niciodată nu a fost mai important și mai urgent să protejăm și să fim alături de comunitățile marginalizate, fară suport, de cei care vor fi cel greu loviți de această pandemie”, a declarat Lucas precizând că banii sunt îndreptați către furnizorii de produse alimentare, dar și către achiziționarea echipamentelor de protecție pentru spitale şi laboratoare.

Totodată, fondurile vor ajuta la înființarea centrelor de terapie intensivă, dar și comunitățile din Haiti, Malawi și alte zone.

Rihanna nu este singura vedetă care s-a implicat în lupta cu pandemia de coronavirus. Nume mari, precum Justin Timberlak, Jennifer Garner, Amy Adams, Justin Bieber, Jimmy Fallon, Ariana Grande, Arnold Schwarzenegger, Kristen Bell, Russell Wilson și Ciara se regăsesc pe lista celor care au donat sume colosale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here