LIFE

Ricky Martin şi soţul lui aşteaptă al patrulea copil

Cântăreţul şi actorul Ricky Martin şi soţul lui, Jwan Yosef, aşteaptă al patrulea copil, potrivit People.

Martin, în vârstă de 47 de ani, a făcut anunţul în timpul unui eveniment caritabil care a avut loc sâmbătă seară în Washington, unde a participat alături de soţul lui şi de gemenii Matteo şi Valentino, în vârstă de 11 ani.

„Familia mea e aici”, a spus el pe scenă, după ce a fost premiat pentru activismul LGBTQ şi acţiunile sale caritabile. „Jwan, te iubesc, Valentino şi Matteo, vă iubesc din tot sufletul, sunteţi puterea mea, mă inspiraţi în fiecare zi, mă motivaţi să continui să fac ceea ce fac şi sunteţi nişte copii minunaţi”.

El a amintit-o şi pe fiica lui în vârstă de 8 luni, Lucía Martin-Yosef, care este „lumina vieţii mele”. „Şi, apropo, trebuie să anunţ că suntem însărcinaţi. Aşteptăm. Iubesc familiile mari”, a spus el în aplauzele publicului.

Luna trecută, cuplul a publicat prima imagine a fiicei lui, care s-a născut în preajma Crăciunului 2018.

Starul portorican, care a anunţat în mod public în 2010 că este homosexual, a devenit tată de gemeni în 2008. Fiii lui, Matteo şi Valentino, s-au născut cu ajutorul unei mame surogat. În ianuarie 2018, el a anunţat că s-a căsătorit cu artistul siriano-suedez Jwan Yosef, născut în 1985. Cei doi s-au cunoscut pe Instagram şi au o relaţie din 2016.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here