LIFE

Richard Gere, al treilea copil la 70 de ani! Tânăra lui soție a născut

La vârsta de 70 de ani, actorul Richard Gere a devenit tătic pentru a treia oară. Soţia sa, Alejandra Silva, de numai 37 de ani, a rămas însărcinată cu al doilea copil al lor la numai 9 luni după ce l-a născut pe primul.

La vârsta de 70 de ani, actorul Richard Gere a devenit din nou tătic, anunță publicația ¡Hola!. Mult mai tânăra sa soţie, Alejandra Silva, a născut tot un băiețel. Atât pentru Gere, cât şi pentru Alejandra, este cel de-al treilea copil. Starul mai are un fiu, Homer James Jigme, de 20 de ani, din căsnicia cu actriţa Carey Lowell, care a durat din 2002 până în 2013. Alejandra mai are şi ea un fiu, Albert, în vârstă de 7 ani, din căsnicia cu magnatul minier Govind Friedland. Alejandra a născut primul copil împreună cu Gere în februarie 2019, un băiețel pe care l-au botezat Alexander.

Gere şi Silva s-au cunoscut în 2014 la Positano, Italia, într-unul din hotelurile pe care ea le gestiona pe atunci. S-au căsătorit în 2015, iar la nuntă au venit mai mulţi călugări tibetani. Richard Gere e budist, iar Alejandra, care s-a născut catolică, a trecut şi ea la budism. În 2018, însuşi Dalai Lama a binecuvântat pântecul Alejandrei. De când s-a însurat cu Alejandra Silva, actorul îşi petrece mai mult timpul în Spania.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here