LIFE

Rică Răducanu, terminat după Covid: „Soția a stat o lună în spital”

Rică Răducanu a trecut, în ultima vreme, prin încercări dificile în ceea ce privește sănătatea. Fostul mare portar a fost internat, recent, cu Covid, i s-a montat un nou stent la inimă și suferă și de rinichi, arată click.ro.

Marele sportiv și-a făcut apariția în emisiunea La Măruță, de la Pro TV, după ce a ieșit din spital și s-a luptat timp de două săptămâni cu Covid-19.

„Câte am avut eu până acuma, sunt programat la 100 de ani. Am dărâmat și Covidul. Eu nu prea am mai avut mare lucru, simptome, m-au ținut ei acolo la spital. Pe 10 mai fac 75 de ani. Acum, nu mai am nici poftă de mâncare, acum vreau ciorbe, nu mai suport fripturi. Eu stau și mă omoară gândurile. Când te gândești la astea te dor toate. Cât a stat soția în spital, am stat singur. A fost beleaua după lume. Mă gândeam numai la nenorociri, mă gândeam la moarte, nu putem să dorm. Nu am avut niciun simptom. Sper să terminăm odată, să scăpăm, să văd oamenii fericiți”, a declarat fostul portar la Pro TV.

După ce ieșit din spital, problemele de sănătate au continuat pentru Rică Răducanu.

„Mi-a pus și un stent acum la inimă. A zis doctorul că trebuie schimbat stentul, că s-a înfundat. La rinichi sunt cel mai rău. Nu dorm noaptea, la două ore trebuie să merg la baie. Am fost și la doctorul care m-a operat la rinichi. Fac niște terapii noi. E urât”, a mai spus acesta.

Obosit și lăsat fără vlagă de virus, Rică este acum ingrijorat pentru sănătatea soției sale, care a avut o formă mult mai gravă de Covid.

„Nu prea e bine. O lună a stat în spital, a prăpădit-o la plămâni virusul ăsta. I-am luat aparat de oxigen acasă. E și cu alte probleme. E rea boala asta. Nevastă-mea e mai tare, însă, psihic ca mine”, a mai declarat Rică Răducanu.

Comment here