Minerit și EnergieSportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Revoltat după decizia PRO Pandurii! ”Îi fac plângere la DNA lui Dăncilă!”

Nu este de acord ca CE Oltenia să plătească banii către Pandurii.

Nicu Bunoaica spune că cele 6,4 milioane de lei ar trebui imputate persoanelor care au semnat documentele, prin care CE Oltenia s-a obligat să achite sumele către clubul de fotbal.

 “Mi-e rușine că sunt în comisii cu sindicaliști, cu oameni care vor să distrugă această companie!” spune Bunoaica, după decizia de miercuri a Curții de Apel Craiova.

După decizia Curții de Apel Craiova în favoarea Clubului Pandurii, Nicu Bunoaica este supărat și pe premierul Viorica Dăncilă. Amenință că-i va face plângere la DNA, pentru că nu a dispus verificarea actelor din dosarul procesului dintre clubul de fotbal și acționari.  

Bunoaica crede că oameni „slab pregătiți”, din cadrul CE Oltenia, au reprezentat compania în procesul cu Clubul Pandurii de aceea s-a pierdut procesul și la Curtea de Apel Craiova.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Mai Bunoaica , tu esti un miner prost, un lopatar fara stiinta de carte , tu nu stii ca odata ce accepti sa fii actionar la o structura legal constituita esti obligat sa fii partas si la paguba si la castig. Esti actionar platesti contributia proportional cu partile sociale detinute .Daca ai avea putin creier ai cere ca Ciurel ( sic) si Prunariu sa plateasca aceste sume fiindca ei au devalizat Clubul Pandurii dupe ce lau inlaturat pe Condescu. Dar tu Bunoaica esti mic -nimic si nu stii de astea.

Comment here