MotruStirile Zilei

Revoltat de acuzațiile lui Jianu. Morega: Aduce prejudicii de imagine primăriei

Fostul primar al municipiului Motru, Gigel Jianu, îl acuză pe actualul edil, Cosmin Morega, că împinge spre faliment Uzina de Agent Termic din localitate. ”Este un om răutăcios care aduce prejudicii de imagine primăriei și o pată neagră asupra comunității” reacționează Morega.

Jianu acuză că Morega nu știe ce să facă cu cele peste 30 de milioane de lei, bani obținuți în luna octombrie de la guvern pentru modernizarea UATAA și care ar fi deja în conturi. Mai exact, actualul primar ar fi trebuit să organizeze licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor.

În plus, Gigel Jianu susține că Morega ar fi pronunțat cuvântul faliment în discuțiile cu conducerea UATAA și președinții asociațiilor de proprietari.

Gigel Jianu declară că, fără investiții în modernizare, UATAA riscă să nu mai poată funcționa iarna viitoare.

În replică, primarul Cosmin Morega spune că abia în decembrie a semnat contractul pentru cele 30 de milioane de lei și că banii nu sunt în conturi.

Cosmin Morega îi reproșează lui Gigel Jianu că aduce prejudicii de imagine Primăriei Motru dar și că declarațiile pe care le face în spațiul public destabilizează Uzina de Agent Termic.  

Comments (1)

  1. Sunt total stupefiat cum a putut sa chistige un psd-ist functia de primat in Motru !!! Singura explicatie este ca orasul Motru a ajuns un oras de pensionari care sunt usor de manipulat !

Comment here