Din JudetStirile Zilei

Revoltă la Tismana. Au emis facturi GREȘITE la apă

Un consilier local din Tismana amenință cu proteste, după ce operatorul de apă și canal Aparegio a trimis facturi GREȘITE către localnici. Este vorba despre Ion Popescu, lider sindical în minerit și candidat PMP la primărie.  

Popescu spune că Aparegio a emis ”facturi exagerate”. Ba mai mult, s-a facturat chiar și luna decembrie, când sistemul de apă și canal nu fusese predat operatorului regional.

După cele întâmplate, Ion Popescu a strâns sute de semnături de la oamenii nemulțumiți din Tismana. Miercuri, consilierul local a sesizat Oficiul pentru Protecția Consumatorilor.

Primarul din Tismana, Marian Slivilescu, recunoaște că Aparegio ”a început cu stângul” acțiunea de facturare a consumului de apă, fiind făcute citiri greșite ale apometrelor. Însă, edilul acuză că Ion Popescu se folosește în scop electoral de problema apărută în oraș.

Slivilescu mai spune că încurcătura cu facturarea apei s-a produs și pentru că fosta societate, care gestiona rețeaua de apă și canal, n-a predat baza de date către Aparegio. Problema va fi rezolvată prin emiterea de noi facturi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here