Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Procedură reluată. CE Oltenia caută trei administratori. Complexul Energetic Oltenia a anunțat reluarea procedurii de selecție pentru trei posturi în Consiliul de Administrație al MEDSERV MIN SA, societatea care asigură servicii medicale pentru mineri și energeticieni. Data de declanșare a procedurii de selecție a fost inițial 7 aprilie 2020. Din cauza epidemiei de Covid-19, finalizarea procedurii s-a decalat. Săptămâna trecută, CE Oltenia a decis actualizarea comisiei de selecție a candidaților. Președintele comisiei este Grigore-Iustin Popescu, membru în Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Întregul proces se va întinde până la finalul anului, data estimată de finalizare a procedurii fiind 14 decembrie. Candidații pot depune dosarele până la data de 7 septembrie. După evaluarea lor, se va stabili lista scurtă, iar în termen de 15 zile, cei selectați vor trebui să depună declarația de intenție. Abia la mijlocul lunii decembrie se dorește convocarea AGA a Medserv Min și adoptarea unei hotărâri cu privire la alegerea, din propunerile de candidați aflați în lista scurtă, a celor trei administratori și încheierea contractelor de mandat.

Anchetă epidemiologică la Parchet. Un angajat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19, a declarat luni purtătorul de cuvânt al instituţiei, Cristina Ciobanu. Potrivit acesteia, angajatul respectiv este în concediu de odihnă. Cristina Ciobanu a adăugat că urmează să fie derulată o anchetă epidemiologică de către specialiștii Direcției de Sănătate Publică, aceștia urmând a dispune măsurile necesare. Luni au fost anunțate 29 de cazuri noi de Covid-19 în Gorj.

Gorjonline: Primarul de Cătunele, anunț important: „CEO va angaja muncitori pentru exploatările Lupoaia și Roșiuța!”. Edilul Florinel Țuilă de la Cătunele a anunțat, oficial, ieri, că la cele două cariere miniere din zonă Motru se fac angajări. ,,Vor trebui întocmite dosare care vor cuprinde: cererea, copie buletin, copie certificat de naștere, copie acte de studii, dosar cu șină. De asemenea, dacă aveți terenuri afectate de minerit, vă eliberam adeverință în acest sens. Cerea se avizează la una dintre unitățile miniere, se avizează la sediul EMC și se depune la sediul Diviziei Miniere pentru avizare”, a transmis edilul PSD. Carierele miniere motrene au o carență mare de personal, dar angajările au fost subțiri sau deloc.

Gorjeanul:Capul rețelei de trafic de droguri, destructurată de DIICOT Gorj, fiu de procuror. Procurorii DIICOT Gorj au reţinut, săptămâna trecută, şapte tineri din Gorj, Dolj și Argeș, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc. Cinci tineri sunt din Târgu-Jiu, majoritatea locuind în același cartier din zona Plopilor. Capul rețelei, spun apropiați ai tinerilor prinși, ar fi un tânăr din Craiova, fiul unui procuror cunoscut, un altul fiind din Pitești, cei doi reușind să-și facă o rețea de trafic de droguri în Târgu-Jiu, cu ajutorul tinerilor care proveneau din familii modeste din județul Gorj.

Impact în Gorj: Concurență mare pentru funcția de președinte al Tribunalului Gorj. Patru magistrați s-au înscris în cursa pentru ocuparea funcției de președinte al Tribunalului Gorj. Este vorba de Laura Mihaela Sarcină, care este actualul vicepreședinte al Tribuinalului și soția omului de afaceri Nicolae Sarcină, Gheorghe Constantinescu, președintele Secției Penale și fost procuror, Remus Ionescu, judecător la Secția Penală, și Cristina Celea, judecător la Secția Contensios administrativ și soția fostului președinte al Tribunalului Gorj, Florin Encescu. Aceștia vor susține vineri, 24 iulie, proiectul privind exercitarea atribuțiilor la Consiliul Superior al Magistraturii, iar la începutul lunii viitoare vor prezenta o testare scrisă cu privire la managementul instituției. Rezultatul concursului va fi făcut public pe data de 12 august.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here