Revista Presei

Revista presei locale

Impact în Gorj: Ce sumă au furat hoţii din bancomatul de la Polovragi. Indivizii au reuşit să sustragă din bancomatul aruncat în aer suma de 177.000 de lei. Informaţia a fost prezentată de către reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci. Autorii faptei încă nu au fost prinşi. Prejudiciul total va fi stabilit după ce banca va evalua toate pagubele suferite, aici fiind inclus şi bancomatul care a fost distrus.

Anchetă penală la Universitatea ”Constantin Brâncuși”. Curtea de Conturi a descoperit o deturnare de fonduri de trei milioane lei la Universitatea ,,Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu. Pentru a plăti salariile angajaților, conducerea universității i-a tăiat pe studenți de la burse. Raportul Curții de Conturi a fost emis la finalul lui 2018, iar în septembrie, anul acesta, instituția a trimis documentele către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Camera de Conturi Gorj a constatat că studenții au fost prejudiciați cu suma de 125.388 lei, rezultată din diminuarea cuantumului burselor, dar și că au fost utilizați ilegal 463.318 lei de la burse şi a 312.040 lei de la transportul studenților pentru plata salariilor și achiziții de bunuri și servicii.

Gorjeanul: Executorii au blocat conturile CEO! Golea a cerut încuviințarea executării silite a Primăriei Târgu-Jiu, Consiliului Județean Gorj și ARTEGO! Asociații, obligați să vireze Clubului Pandurii trei milioane de euro. Adunarea creditorilor Clubului de Fotbal ”Pandurii – Lignitul” Târgu-Jiu a decis, în urmă cu o săptămână, să demareze procedura de punere în executare a sentinței dată de Curtea de Apel Craiova, la data de 18 septembrie a.c., prin care asociații clubului au fost obligați să-și achite cotizațiile la care s-au angajat în anii precedenți. Astfel, un executor judecătoresc a instituit poprire pe conturile Complexului Energetic Oltenia, în urma deciziei Judecătoriei Târgu-Jiu care a admis încuviințarea executării silite a companiei energetice. Acțiuni similare, formulate împotriva Primăriei Târgu-Jiu, Consiliului Județean Gorj, Artego SA și Uniunii Sindicatelor Miniere Oltenia au fost respinse de judecători, însă administratorul special al clubului a inițiat altele.

Boza și-a angajat al optulea consilier personal! Pe fosta directoare economică de la CE Hunedoara, pila lui Vișan. În subordinea lui Sorinel Boza a fost angajată Ioana Arvunescu, directoarea economică a Complexului Energetic Hunedoara până la începutul acestei luni, promovată în vara lui 2017 în funcție de conducere de către secretarul de stat Doru Vișan, care a adus-o în CEH de la Termocentrala Paroșeni unde era contabil-șef. Noul consilier personal al lui Boza și-a suspendat contractul de muncă de la Complexul Energetic Hunedoara, pentru o perioadă de un an, plecând de la un salariu de 7500 de lei, la unul de 10.000 de lei.

Pandurul: Ion Cupă s-a întors în ALDE. Mai mulți parlamentari au anunțat că revin în ALDE, partid care poate să își refacă astfel grupurile parlamentare. Printre ei Ion Cupă, parlamentar de Dolj. “În urma discuțiilor cu toți colegii mei, deputați ALDE, alături de care am construit în ultimii ani proiectul politic democrat -liberal, am decis astăzi, 21 octombrie 2019, refacerea grupului parlamentar ALDE la Camera Deputaților, prin reafilierea mea la grup”, a anunțat Cupă pe pagina de socializare.

Gorj Domino: Vicele de Bîlteni, zilnic în cârciumă la Șoru, în Peșteana! Primarul închide ochii și sancționează doar pe cine nu agreează. Daniela Maria Coandă, funcționar public la Serviciul Urbanism al Primăriei Bâlteni, revenită în instituție pe 25 septembrie după ce a suspendat dispoziția ilegală a primarului comunei, care îi dăduse calificativul nesatisfăcător, a avut parte de o nouă glumă proastă făcută de șeful său și de o colegă de serviciu. Mai exact, salariata a rămas fără chenzina pe luna septembrie. Edilul a avut grijă să-i taie angajatei și șase ore lucrate. În timp ce cu angajata în cauză este extrem de rigid și aplică aberant sancțiuni, edilul Vlăduleanu închide ochii la absențele nemotivate ale restului angajaților din primărie. Cel mai protejat este vicele Dumitru Scutaru, care semnează condica zilnic, în timpul programului, la o cârciumă din Peșteana, loc în care a fost văzut și filmat vineri, în timpul programului de la primărie, de către localnici.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here