Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Nici urmă de hoții care au dat spargerea la Polovragi. Cum au acționat. Polițiștii gorjeni încă n-au reușit să dea de urma celor care au dat atacul la bancomatul din comuna Polovragi. Hoții au aruncat în aer bancomatul, iar operațiunea pare una bine gândită și pusă la punct minuțios. Aceștia ar fi acționat cu cagule pe față și au provocat o explozie, au furat toți banii găsiți înăuntru și s-au făcut nevăzuți. Zeci de polițiști, jandarmi, localnici și edilul din comuna gorjeană Polovragi au intervenit pentru prinderea indivizilor care au spart bancomatul din centrul localității. Atacul a avut loc la nici 200 de metri distanță de sediul Postului de Poliție și de Primăria Polovragi.

A obligat CE Oltenia la plata orelor suplimentare din ultimii ani. Un salariat al Complexului Energetic Oltenia a dat în judecată compania pentru a-i fi plătite orele suplimentare lucrate în perioada 13 februarie 2015 -13 februarie 2018. Tribunalul Gorj i-a dat câștig de cauză și a obligat compania la plata sumei de peste 38.000 de lei. Salariatul a arătat în instanță că a muncit peste durata normală a timpului de lucru de opt ore, dar și sâmbăta și duminica ori de alte sărbători legale. Acesta era încadrat ca șofer și a demonstrat cu foile de parcurs că a muncit peste program.

Gorj Domino: HALUCINANT! UCIS la numai 27 de ani! Criminalul, în libertate. Un tânăr din satul Covrigi, comuna Văgiulești a murit, după ce timp de o săptămână s-a aflat în comă, într-un spital din Craiova, din cauza loviturilor aplicate de un consătean de-ai săi, la cârciuma din sat, la începutul acestei luni. În ziua înmormântării, familia tânărului a fost șocată să afle că presupusul criminal se află în libertate și doar intervenția poliției, care l-a ridicat rapid de acasă pentru noi audieri, l-a scăpat pe acesta de furia rudelor victimei. Paradoxal este că și la o săptămână de când cazul a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, procurorii nu și-au făcut timp ca să-l aresteze pe presupusul criminal, iar tensiunea mocnește în zonă.

Impact în Gorj: Operațiune de biocidare a operelor din piatră ale lui Brâncuși. Operele lui Brâncuși din Parcul Central, din Târgu-Jiu, vor fi curățate în această toamnă. Se va interveni la Poarta Sărutului, Masa Tăcerii și Aleea Scaunelor pentru eliminarea muşchilor sau a lichenilor. Operațiunea trebuie realizată, în mod normal, o dată la șase luni, dar nu a mai fost efectuată de ani buni. „În regim de urgență, în toamna aceasta trebuie efectuate o biocidare și o desprăfuire la operele din piatră“, a declarat Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu vrea pe Stadionul Municipal. Două cluburi au depus cereri în vederea folosirii arenei de la Târgu Jiu. Pe listă se află și echipa omului de afaceri Nicolae Sarcină. Municipalitatea a anunțat că ultimul cuvânt în aprobarea cererilor îl au consilierii locali. „Au depus solicitări echipele FCU Craiova a domnului Mititelu și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, nu știu în acte cum este trecut acest club, unii spun că este al lui Nicolae Sarcină. Vom vedea care dintre aceste cluburi vor putea disputa meciurile oficiale pe stadion. E o decizie pe care trebuie să o ia Consiliul Local!”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Gorjeanul: CEO arde, dar membrii Directoratului, cu secretarele din dotare, au ,,evadat” la un curs în Alba! Urmează un team building și la Sinaia. La finalul săptămânii trecute, un grup de 25 de persoane din Complexul Energetic Oltenia a părăsit compania cu destinația Alba Iulia, pentru un team building. Din program nu au lipsit petrecerile, motiv pentru care aici nu s-au luat decizii de maximă importanță pentru societate, ci doar s-au trasat strategii pentru cei care au pierdut Puterea, stabilindu-se dacă se va putea lucra cu Opoziția ori cei năpăstuiți își vor face bagajele după prezidențiale. O parte din grup va mai face o deplasare dar, de data asta, la Sinaia.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here