Revista Presei

Revista presei locale

Gorjeanul: Membrii CS și ai Directoratului CEO și-au dat BONUSURI NESIMȚITE. Toți membrii CS și ai Directoratului Complexului Energetic Oltenia care au condus compania vor fi dați în judecată pentru bonusurile nesimțite pe care și le-au acordat în anii trecuți. Personajele, în majoritate aduse în CEO parcă numai cu scopul de a mulge compania de stat și de o pune pe butuci, sunt acum obligate să dea înapoi banii încasați ilegal. Este vorba, în total, de miliarde de lei vechi. Luni, 9 ianuarie, a avut loc ședința Adunării Generale Ordinare a Acționarilor, aceștia aprobând promovarea unei acțiuni în răspundere pentru recuperarea tuturor sumelor. Este prima hotărâre pe care au luat-o acționarii CEO în acest an.

Pandurul: Șeful Salvamont, luat în calcul pentru o candidatură la Primăria Târgu-Jiu. Șeful Salvamont România și al salvamontiștilor gorjeni este luat în calcul pentru o eventuală candidatură la Primăria municipiului Târgu Jiu, din partea PSD Gorj. Sabin Cornoiu este de mult timp membru PSD și a fost consilier județean. Acesta conduce Serviciul Salvamont Gorj încă de la înființare, fiind unul dintre profesioniștii din domeniu din România. „Este un subiect delicat. Depinde de foarte mulți factori. Trebuie să înțelegem că eu vin dintr-un sistem și eu să intru într-un alt sistem. Nu pot să spun că sunt complet dezinteresat de acest aspect, pentru că aș fi lipsit de respect față de cetățeni“, a declarat Sabin Cornoiu.

Gorjonline: Activitatea unui cunoscut hotel din Târgu-Jiu, suspendată de comisarii de la Protecția Consumatorului. Una dintre activitățile hotelului Ramada, din Târgu-Jiu, a fost suspendată de către comisarii de la Protecția Consumatorului. În urma neregulilor depistate s-a luat măsura suspendării activității până pe data de 13 ianuarie. Controlul a fost realizat de către un comandament de iarnă, care a fost înființat la nivelul Autorității Naționale de Protecție a Consumatorilor. Pe lângă activitatea de cazare, în incinta hotelului mai funcționează un restaurant și o piscină interioară. Controlul a vizat și alte unități de cazare din Târgu Jiu.

Sabotorii: Rușeț: Jocurile sindicatelor cu clasa politică abia acum încep. 2023 este an preelectoral, iar politicienii devin deja mai atenți la solicitările oamenilor. Minerii și energeticienii din Complexul Energetic Oltenia reprezintă un electorat important, dat fiind numărul lor de ordinul miilor. “Jocurile sindicatelor cu clasa politică abia acum încep. Până acum au fost păcălite sindicatele, dar încep să mai fie plătite și polițe”, a spus Ion Rușeț la la un post local de televiziune. Ion Rușeț a fost în trecut lider sindical, senator și șef de partid, iar acum este consilier al Directoratului. Cu alte cuvinte, știe din trei surse cum se poartă negocierile dintre sindicate și partide politice, ce rol are administrația, ce promisiuni se fac din toate părțile și în ce măsură acestea sunt respectate. În 2024 vor fi alegeri europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Comment here