Revista Presei

Revista presei locale

Impact în Gorj: România continuă să importe energie, deși CEO are două grupuri disponibile. Țara noastră continuă să mizeze pe importurile de energie electrică, deși are la dispoziție capacități pentru producerea de curent electric. În ultimele zile, importurile au depășit 1.300-1.400 MWh, ca urmare a creșterii consumului la nivel intern. Ce nu există pe piața internă este procurat din țările vecine cu ajutorul importurilor. Interesant este că se importă inclusiv energie pe bază de cărbune, din Bulgaria, potrivit unei analize a presei de specialitate. Asta deși, la Complexului Energetic Oltenia, sunt disponibile două grupuri energetice, la Rovinari și Turceni. În prezent, Complexul Energetic Oltenia funcționează cu 5 grupuri energetice din 7.

Gorjeanul: Concurs cu anonimi la Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu”! Unul singur s-a deconspirat, Titu Eugen. Primăria Târgu-Jiu a organizat, pentru a doua oară, concursul pentru ocuparea postului de manager la Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu. Și de data aceasta, la concurs s-au prezentat tot trei candidați, care au cerut să le fie anonimizat numele, deși vorbim de ocuparea unei funcții publice în care imaginea candidatului și calitățile sale profesionale în domeniu ar trebui să cântărească greu în fața juraților. Avem însă un concurs cu anonimi, singurul care susține că ar fi fost scos din cursă la proba de proiect fiind actorul Titu Eugen. Acesta susține că a obținut 3,60 de puncte la un proiect cu care a făcut furori la concursul similar de acum câțiva ani. Doi anonimi au rămas în cursă, pentru proba de interviu de săptămâna viitoare.

Pandurul: Lui Weber îi este rușine de rezultatele unor colegi. Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a declarat că a fost efectuat un sondaj de opinie la nivelul organizației, în care au fost sondați anumiți membri care își doresc să candideze pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu. „Am făcut niște sondaje pentru a identifica ce dorință au și ce nemulțumiri au cetățenii, dar și ce dorințe asupra profilului candidatului. Vom face un sondaj aplicat cu nume și prenume. Am făcut un sondaj cu nume din interiorul partidului, pentru a vedea cum stau anumite persoane. (…) De anumiți parteneri îmi este rușine, dar de alții nu. De anumiți parteneri mi-a fost rușine pentru că, în momentul în care nu depășești nici măcar momentul de bun simț de a trece clasa, atunci e o problemă“, a declarat președintele PSD Gorj.

Gorjonline: La CEO, după prima de Moș Nicolae urmează prima de Crăciun. Complexul Energetic Oltenia le-a oferit deja salariaților care au copii minori în întreținere câte 200 de lei, prima de Moș Nicolae. În data de 12 decembrie le va fi acordată și prima de Crăciun în valoare de 1.300 de lei. De asemenea, administrația a notificat sindicatele din Complexul Energetic Oltenia că, în data de 15 decembrie, va fi virată în conturile angajaților lichidarea la salariu. La alte firme din Gorj, prima este o poveste frumoasă. Puține acordă această facilitate angajaților sau o petrecere de final de an.

Comment here