Revista Presei

Revista presei locale

Gorj Domino: Se pune la cale DECAPITAREA lui Weber! Întâlnire de gradul ZERO la PSD! Liderii partidului nu cad la pace cu Tudor pentru desemnarea lui Florescu drept candidat. E scandal cât casa în PSD Gorj generat de faptul că taberele nu cedează în privința desemnării lui Ciprian Florescu drept candidat pentru funcția de primar al Târgu-Jiului. Nici după ultima întâlnire, care a avut loc vineri, într-un cadru restrâns, la care au participat liderii organizației județene a social-democraților, Mihai Weber și Cosmin Popescu, cei doi viceprimari, Aurel Popescu și Adrian Tudor, dar și Ciprian Florescu, lucrurile nu s-au lămurit ci, din contră, situația s-a tensionat și mai tare, iar șefii partidului și pretendentul la fotoliul de primar au fost chemați în fața organizației municipale pentru discuții. Pe fondul aversiunii față de Florescu a mai multor social-democrați, care-l consideră pe fostul prefect un privilegiat al partidului, au apărut voci care, pentru prima oară, vorbesc despre decapitarea lui Weber de la șefia PSD Gorj.

Impact în Gorj: Bogdan Chiriţoiu: ”Fuziunea dintre Complexul Energetic Oltenia şi Hidroelectrica mi se pare un pic naivă idea”. ”Fuziunea dintre Complexul Energetic Oltenia şi Hidroelectrica cred că e văzută ca o soluţie pentru a fi susţinută activitatea CEO şi mi se pare un pic naivă ideea că dacă nu pot să subvenţionez o activitate, o companie, dacă o amestec cu alta atunci o să pot” a declarat Bogdan Chirițoiu pentru AGERPRES. „E greu să comentez ceva ce e doar o declaraţie. Nu am văzut nicio hârtie, nu am văzut niciun proiect. Ce mi se pare clar să spunem, serios, este că trebuie să găsim o soluţie ca Oltenia să funcţioneze pe termen mediu, deci într-un număr de ani în care economia noastră va avea nevoie de energia produsă de Oltenia prin arderea cărbunelui, deci n-avem alternativă la aşa ceva şi trebuie să găsim o soluţie ca acest lucru să fie posibil. (…) Cred că sunt soluţii, putem găsi o soluţie să subvenţionăm activitatea CEO în perioada asta” a mai spus Chiriţoiu.

Pandurul: Vîlceanu confirmă: Primarul din Albeni, la PNL. Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a confirmat discuțiile cu primarul din Albeni pentru o candidatură în 2020 sub semnul liberalilor. Primarul Stan anunțase acum o săptămână pe pagina de socializare că susține candidatura lui Klaus Iohannis la prezidențiale, după ce la europarlamentare le-a cerut oamenilor să voteze Pro România. Stan este primarul implicat în numeroase scandaluri cu funcționarii primăriei și consilierii locali, dar care are o susține importantă din partea alegătorilor.

Pasarela din zona Artego, reparată la anul. Municipalitatea caută soluții să repare pasarela din zona Artego până vine iarna. Autoritățile vor să scoată reabilitarea podului la licitație peste o lună, însă nu va fi timp pentru executarea lucrărilor necesare. Ca să nu aibă loc accidente în zonă, mai ales în sezonul rece, primăria are în plan să facă măcar balustrada.

Gorjeanul: Inspectorul Ungureanu a câștigat procesul cu ITM Gorj! Instituția, obligată să-l reîncadreze pe post și să-i plătească salariul pe un an. După un proces care a durat aproape doi ani de zile, inspectorul ITM Gorj, Liviu Constantin Ungureanu, a câștigat la Curtea de Apel Craiova, definitiv, anularea deciziei de destituire care s-a operat în octombrie 2017. Salariatul, mutat între timp la ITM Hunedoara, deoarece, spune el, nu a putut să lucreze cu inspectorul-șef George Romanescu, acesta refuzând să-i dea vechiul loc de muncă pe motiv că i l-a desființat, a obținut nu numai reîncadrarea pe postul în cauză, ci și salariile pierdute timp de un an de zile, actualizate cu indicele de inflație. ITM Gorj este obligat de instanță să-i achite angajatului destituit în mod incorect aproape 40.000 de lei, plus cheltuielile de judecată în cuantum de 5700 de lei, sumă stabilită de Tribunalul Gorj și menținută de CA Craiova.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here