Revista Presei

Revista presei locale

Impact în Gorj: Iacobescu: “Primarii PNL vor pleca la PSD”. Prefectul demis, liberalul Marcel Iacobescu, secretar general al PNL Gorj, crede că numirea lui Iordache în  funcția de lider județean ar lăsa organizația fără membri. Iacobescu susține că sunt primari care au anunțat deja că vor pleca la PSD, obligați de situația tensionată din PNL Gorj. “Dacă continuă bătaia asta de joc, PNL Gorj va pierde primari. Nu știu dacă vor pleca oficial, pentru că momentan nu pot, dar sunt foarte mulți care vor pleca la PSD. Dacă va pleca și domnul Romanescu voi mai adăuga unul pe lista mea. Momentan nu vreau să dau nume! Nu poți să distrugi toate organizațiile locale. Eu am schimbat cinci președinți dar am rămas acolo, pentru că am muncit. Acum e altceva! Din 2005 sunt în PNL”, a declarat Marcel Iacobescu.

Gorjonline: O firmă controversată se va ocupa de întreținerea drumurilor naționale din județul Gorj. Firma argeșeană General Trust Argeş SRL se va ocupa de întreținerea drumurilor naționale din județul Gorj, în urma unei licitații organizate de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova. Loturile Craiova, Slatina, Târgu Jiu şi Râmnicu Vâlcea au fost atribuite firmei General Trust Argeş SRL. Alte firme participante susțin, potrivit presei locale din Craiova, că licitația a fost organizată „cu dedicație“. Suma totală pusă la dispoziție a fost aproape 410 milioane de lei. Pentru reparațiile drumurilor naționale din Gorj s-a alocat suma de peste 37 milioane de lei. Societatea General Trust Argeş este considerată abonată la contractele cu statul.

Gorjeanul: Concurs cu zeci de candidați, anulat la Spitalul Județean. Probleme cu subiectele și tentativă de fraudă. Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu reia concursul pentru ocuparea a șapte posturi de asistent medical debutant. Aproape o sută de candidați și-au depus dosarele de înscriere, însă doar 51 s-au prezentat la proba scrisă. Anularea concursului s-a făcut după ce una dintre candidate s-a arătat nemulțumită de modul cum au fost formulate subiectele. În plus, unul dintre candidați a fost menținut în examen, deși a fost prins de două ori având asupra sa un telefon mobil. Notele au fost extrem de mici, abia 12 candidați reușind să ia peste 50 de puncte.

Sabotorii: Numărul prorectorilor UCB Târgu Jiu, redus la doi. Cine rămâne fără funcție. Consiliul de Administrație a Universității ”Constantin Brâncuși” (UCB ) din Târgu Jiu vrea să reducă numărul prorectorilor. Din trei, câți sunt în prezent, vor rămâne doar doi. Propunerea ar urma să fie analizată de Senatul universitar. Un post de prorector este ocupat în prezent de Adina Neamțu, care are în responsabilitate domeniile relații internaționale, asigurarea calității, dezvoltarea instituțională și resurse umane. Gabriela Dobrotă este prorector responsabil cu domeniile învățământ, cercetare, relația cu societatea-componenta socio-culturală. Cel de-al treilea post de prorector este ocupat de Cornelia Tomescu Dumitrescu, care are în responsabilitate domeniile ce țin de resursele financiare, baza materială, promovare, marketing universitar, studenți, proiecte cu finanțare externă.

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here