Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Excavator de la Roșiuța, nemișcat de trei ani. Un excavator de la Cariera Roșiuța nu a fost mișcat de trei ani. Cu toate acestea, directorul acestei cariere se declară optimist. Este convins că se vor debloca fronturile de lucru, mai ales că, în zona Roșiuța, sunt milioane de tone de cărbune de exploatat. Constantin David, directorul Carierei Roșiuța a declarat că excavatorul 01, care stă blocat de ani întregi, va începe să lucreze. Utilajul este întreținut frecvent și poate fi pornit în momentul în care se va debloca frontul din fața sa.

Cârciumaru, supărat pe ministrul Cuc: A venit, a promis și nu s-a făcut mare lucru. Senatorul Florin Cârciumaru s-a declarat supărat pe colegul său de partid Răzvan Cuc de la Ministerul Transporturilor. Cârciumaru a explicat și motivul supărării: Cuc nu a făcut mai nimic pentru deblocarea lucrărilor la varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu, deși a venit aici și a promis acest lucru de mai multe ori. „Cu toate că facem parte din același partid, m-am supărat și pe domnul ministru. A venit de două ori la Târgu Jiu, a promis, dar nu s-a făcut mare lucru. Doar ce știu că, la ora actuală, s-a rezolvat problema cu demolarea caselor și s-a plătit și suma pe ultima casă, că primăria a înaintat foarte mult în ceea ce privește cadastrarea traseului respectiv. Compania este în faza de analizare a ofertelor”, a spus senatorul Cârciumaru.

Gorj Domino: 74 de candidați pe 21 de posturi în CEO! Director: Urmează să selectăm încă 15! Deficitul de sudori în sucursalele miniere și termoelectrice ale CE Oltenia nu va fi acoperit nici după ocuparea celor 21 de posturi scoase la concurs de către compania energetică, în condițiile în care, la o singură carieră e nevoie urgentă de zece sudori. Oficialii companiei au anunțat că, în perioada următoare, vor mai fi organizate concursuri pentru sudori și vulcanizatori. 99 de persoane și-au dorit să ocupe un post de sudor în CEO, în urma concursului organizat de companie pentru angajarea a 21 de specialiști în domeniu. 74 dintre acestea, care au îndeplinit criteriile de selecție, au susținut, săptămâna trecută, proba teoretică, iar de vineri, au început testele practice, pentru a fi angajate în cadrul producătorului energetic.

Gorjeanul: Directorul adjunct al Școlii Gimnaziale ,,Ghe. Tătărescu”, cu dosar penal pentru lovire, lipsire de libertate, abuz și șantaj, exercitate asupra unei profesoare! În același dosar, și inspectorul școlar general. O profesoară de limba română, titulară a Școlii Gimnaziale ,,Ghe. Tătărescu” din Târgu-Jiu, cu o vechime la catedră de 19 ani, cu gradație de merit, care lucrează în această unitate de învățământ de 8 ani, a depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, în februarie, împotriva directorului adjunct al școlii, motivând că Daniela Morie ar fi lovit-o în biroul săi, închizând-o acolo după incident. Asta, pentru simplul motiv că profesoara și-ar fi exprimat nemulțumirea legată de limbajul nepotrivit al directoarei la adresa cadrelor didactice, la o întrevedere cu inspectorul de sector. Urmare a acestui incident, cadrul didactic s-a adresat directorului școlii, IȘJ, ITM și Ministerul Educației. În cauză doar la Parchet s-a mișcat ceva, mai exact a fost întocmit dosar penal pe numele directoarei adjuncte, pe cel al inspectorului școlar general Marcela Mrejeru, dar și pe numele a două cadre didactice.

Impact în Gorj: Investițiile în hidrocentralele de pe Defileul Jiului ar putea să continue. Un certificat de urbanism în vederea emiterii autorizaților de construire a celor două hidrocentrale de pe Defileul Jiului a fost emis de către Consiliul Județean Gorj. Investiția a fost oprită în urmă cu doi ani, în urma unor hotărâri judecătorești. Instanța a decis anularea autorizațiilor emise, după ce zona a fost inclusă în Parcul Național „Defileul Jiului“. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a declarat că s-a emis un certificat de urbanism și că urmează să fie emisă și autorizația de construire: „Colegii mei de la Urbanism au emis certificatul de urbanism și urmează autorizația de construire pentru lucrările necesare de a fi efectuate pentru punerea în funcțiune. Sunt convins că și aceste autorizații vor fi contestate. Noi, cei de la Consiliul Județean, ne-am făcut datoria, respectând legea. Tot ce a fost prevăzut în lege am solicitat și respectat, pentru a nu fi contestată emiterea unei autorizații de realizare a investiției“, a declarat Popescu..

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here