Revista Presei

Revista presei locale

Gorjeanul: Antonie, la un pas de verdictul instanței! Fostul șef al Diviziei Miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia va afla, la începutul lunii viitoare, dacă judecătorii îl găsesc vinovat sau nu în dosarul în care a fost trimis în judecată de procurorii anticorupție. Daniel Antonie este inculpat în acest dosar alături de un alt fost subordonat al său, Vasile Ghimiș, fost director economic al Diviziei Miniere. Inculpați mai sunt și Florin Temelie și Daniel Sever Giurcău, ambii foști administratori la Teminvest SRL, firmă trimisă și ea, de asemenea, în judecată. Avocații inculpaților au avut ultima pledoarie în fața judecătorului de caz pentru a-l convinge de nevinovăția clienților săi, instanța stabilind că pe data de 2 octombrie va face publică sentința. Procurorii spun că cei doi administratori de firmă au aranjat cu șefii din minerit achiziționarea unor truse medicale și stingătoare de incendii.

Pandurul: Ședință de partid cu whisky pe masă. Se muncește cu spor la Pro România, în Târgu Jiu. O spune unul din membrii partidului, Ghassan Khraibani, care a postat pe pagina de socializare o fotografie de la o ședință de partid, cu mesajul “Pro România muncește cu spor, Mircea Diaconu președinte”. Numai că masa nu părea să fie de la o ședință. Pe masa liderilor trona o sticlă de whisky JB, pe alocuri câte o scrumieră plină. Cutiile cu pizza întregeau peisajul care părea a fi mai degrabă de la o petrecere.

Boza vrea discuții cu candidații la alegerile prezidențiale. Invitație de la Sorin Boza pentru toți candidații la alegerile prezidențiale! Îi așteaptă să vină la Complexul Energetic Oltenia și să-i aducă soluții pentru salvarea acestei companii. În schimb, Boza le promite că va scrie despre intențiile lor… pe Facebook. Declarațiile vin în contextul vizitei în Gorj a candidatului USR PLUS la alegerile prezindențiale, Dan Barna. Acesta a anunțat că a vizitat Complexul Energetic Oltenia, dar a fost imediat contrazis de Sorin Boza. Managerul CEO s-a plâns pe pagina sa de Facebook că Barna nu a spus adevărul.

Gorj Domino: Foc pus pe proprietatea președintelui Obștii Peștișani! În aceeași seară, tentativă de spargere a unei case de pariuri din comună. Două dosare penale au întocmit polițiștii din Peștișani, la finalul săptămânii trecute, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică în comună au avut loc două incidente grave, aparent fără legătură între ele. Mai exact, s-a întocmit un dosar penal pentru distrugere după ce pe proprietatea președintelui Obștii Peștișani, Ion Poenaru, s-a dat foc la 5000 de baloți de nutreț și s-a întocmit un altul pentru tentativă de furt după ce s-a încercat spargerea casei de pariuri „Fortuna” de pe raza comunei.

Impact în Gorj: Victor Banța tranzacționează criptomonede. Consilierul județean, Victor Banța, vicepreședintele PNL Gorj, este un „jucător“ pe piețele de criptomonede. Acesta a recunoscut într-o  emisiune televizată, că angajat un broker care se ocupă de tranzacții. Banța susține că toate schimburile se fac în funcție de anumite calcule matematice și economice: „Sunt pe piața financiară și tranzacționez, iar legile pieții sunt la fel. Vă faceți un cont la o bancă unde spune brokerul respectiv, îți faci un cont la brokerul respectiv, pui banii în cont și apoi ai acces la platformă și poți să aplici tot felul de pârghii și de funcții. Sunt instrumente de previzionare. Știi când să vinzi și când să cumperi. O să vedeți în declarația mea de vedere cât am câștigat“, a declarat Banța. Conform declarației de avere, consilierul Victor Banța deține hârtii de valoare la compania Lawyercoin Cryptocureency în valoare de aproximativ 9.000 de dolari.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here