Revista Presei

Revista presei locale

Gorjeanul: Tânăr lovit în cap de glonț, la doi kilometri distanță de poligonul din Târgu-Cărbunești. Un tânăr de 22 de ani, din comuna Aninoasa, a fost lovit în cap, ieri, de un glonț, în timp ce se afla în curtea unei biserici din localitatea Măceșu, la aproximativ doi kilometri distanță de poligonul de tragere din orașul Târgu-Cărbunești. Incidentul a avut loc la scurt timp după ce bărbatul a coborât dintr-o maşină și a fost anunțat în jurul orei 13.00. În urma verificărilor s-a stabilit că, ieri dimineață, jandarmii au executat trageri în poligon cu pistolul mitralieră, de calibrul 7,62 mm, fiind deschisă o anchetă în acest caz.

Dosar penal pentru fostul director Medințu și fiul său, inginer la SE Rovinari! Ambii sunt cercetați pentru violență în familie. IPJ Gorj a anunțat că face cercetări pentru violență în familie, la adresa celor doi bărbați, Aurel Medințu și Dan Medințu, ca urmare a plângerii făcute, duminică seara, de dr.Cosmina Medințu. Femeia, noră și soție, a acuzat că cei doi i-ar fi aplicat lovituri și i-au adresat injurii, fiind scoasă din locuință, iar apoi fiindu-i oprit accesul la copilul minor.

Gorj Domino: ANCHETĂ a IPJ Gorj, în cazul selecției directorilor Transloc SA! Polițiștii SICE au descins la sediul societății, după ce acționarii au stabilit că procedura s-a făcut cu încălcarea legii. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj, au ridicat, luni, 16 septembrie a.c., mai multe documente de la Transloc SA, societatea de transport public din Tg-Jiu, care vizează procesul de selecție a celor trei directori. Organele judiciare au fost sesizate de acționarii societății, care au stabilit, la finele săptămânii trecute, că selecția boardului societății s-a făcut cu încălcarea prevederilor legale. Organele judiciare verifică documentele întocmite pentru demararea selecției directorului general, directorului tehnic și directorului economic al Transloc SA, societate la care Consiliul Local Tg-Jiu este unic acționar, întrucât există indicii de săvârșire a unor infracțiuni.

Pandurul: O instituție din Gorj rămâne fără director. Direcția Agricolă Gorj a rămas din nou fără director, după ce Petra Ochișor a plecat la Giurgiu. Ochișor asigura interimatul după ce fostul director Dan Tănăsescu a fost acuzat de luare de mită. Aceasta nu a venit însă de drag în Gorj, ci a fost detașată în baza unui ordin al ministrului Agriculturii, pe care a reușit să îl suspende în instanță. Astfel, Petra Ochișor a revenit la locul de muncă din județul Giurgiu, dar nu se știe pentru cât timp, deoarece speța se judecă pe fond.

Impact în Gorj: Fonduri pentru amenajarea unui sediu pentru Polița Locală. Conducerea Poliției Locale Târgu Jiu speră să-i fie alocate fondurile necesare pentru amenajarea unui nou sediu. Primăria Târgu Jiu a primit de la Petrom o clădire în zona Iezureni, acolo unde se intenționează mutarea sediului Poliției Locale. „Din discuțiile pe care le-am avut, proiectarea a fost realizată și mai rămâne să se asigure și finanțarea. Cred că anul viitor vor fi alocate și fondurile necesare. Spațiul necesită unele lucrări de consolidare și reabilitare, întrucât clădirea este deteriorată. Sunt spații suficiente acolo. În plus, am degreva zona din Piața Mică de mașinile pe care le avem în dotare, mai ales că acolo este o zonă aglomerată. Cred că asta trebuie să se întâmple cu toate instituțiile publice“, a declarat Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu, în cadrul unei emisiuni televizate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here