Revista Presei

Revista presei locale

Gorjeanul: Un consilier PNL avertizează: Conflict deschis între primarul Ciocea și vicele PSD de Bustuchin. Cornel Liviu Pătrulescu, consilier local PNL la Bustuchin, a avertizat, pe pagina sa de socializare, că primarul și vicele din localitate sunt într-un conflict deschis, Ion Ciocea urmând să-și înlocuiască, în scurt timp, viceprimarul social-democrat din funcție. Alesul leagă conflictul dintre cei doi de începerea anului școlar, dar și de faptul că primarul Ciocea ar fi supărat și pe o parte dintre cadrele didactice ale comunei. ,,Se pare că domnul primar mai pregătește o mutare, și anume schimbarea domnului viceprimar! După mica victorie de la Tribunalul Gorj, când a reușit să amâne suspendarea din funcția de primar până la judecarea pe fond, Ciocea nu mai dorește ca vicele să rămână în funcție” a notat, pe pagina de socializare, consilierul PNL.

Gorj Domino: Litoralul pentru toți! Lideri sindicali din CEO la mare, restul ,,jucătorilor” din companie, la chef! Liderii din Federația Univers își petrec jumătatea lui septembrie pe Litoral la întrunirile confederației din care fac parte. Astăzi, Marciuc și gașca din subordine se află pe Litoral, în timp ce restul sindicaliștilor sunt invitați la o petrecere organizată și suportată de administrația companiei. Party-ul a fost pus la cale de conducerea CE Oltenia pentru finalul campionatului intern de fotbal, desfășurat în ultima lună. Meciurile au avut loc pe terenul de la Liceul Sportiv din Târgu-Jiu.

Pandurul: Un angajat Transloc riscă o amendă de 50.000 de lei. Consilierul local liberal Mihai Paraschiv a confirmat că și-a depus candidatura pentru postul de director general al societății Transloc SA Târgu Jiu, dar a spus că persoana care a dezvăluit asta presei riscă o amendă de 50.000 de lei. “Odată cu adoptarea, inclusiv de către România, a regulamentului pentru protecția datelor cu caracter personal, mi s-a oferit posibilitatea de a-mi fi protejate datele cu caracter personal pe perioada selecției. O singură persoană din societatea respectivă știa numele candidaților, cea care a făcut înscrierea efectivă a candidaților”, a declarat Paraschiv.

Cine este președintele BEJ Gorj. Președintele Tribunalului Gorj, judecătorul Gheorghe Radu, a fost desemnat prin tragere la sorți și președintele Biroului Electoral Județean pentru alegerile prezidenţiale. Locțiitor va fi judecătorul Laurențiu Militaru, iar membru judecătorul Minodora Puianu. Următoarele alegeri prezidențiale în România vor avea loc pe 10 noiembrie 2019. În cazul în care niciunul dintre candidați nu întrunește 50% + 1 din numărul alegătorilor înscriși pe listele permanente, un al doilea tur de scrutin va avea loc pe 24 noiembrie.

Impact în Gorj: A câștigat în instanță despăgubiri de trei ori mai mari pentru un teren expropriat de construcția variantei ocolitoare. O femeie din Târgu-Jiu a câștigat în instanța de judecată despăgubiri de trei ori mai mari decât cele propuse de stat, pentru un teren expropriat aflat în zona construcției variantei ocolitoare a orașului. Pentru o suprafață de peste 400 de metri pătrați, statul îi oferise o sumă de 11.000 de lei. Proprietara nu a fost mulțumită și a dat statul în judecată. Ion Tudor, șeful Secției de Drumuri Naționale din Târgu-Jiu, a precizat că sumele au fost stabilite ca urmare a unor documente ale notarilor publici.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here