Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: CE Oltenia vrea bani de la firma lui Codiţă din Caracal. Complexul Energetic Oltenia se judecă, în civil, cu firma de pază SAFETY SECURITY SRL, controlată de Remus Rădoi, zis „Codiță”, controversatul personaj din Caracal la care poliţia a apelat pentru căutarea Alexandrei, adolescenta răpită şi ucisă de Gheorghe Dincă. CE Oltenia a deschis acţiune în instanţă împotriva firmei din Olt, având ca obiect „pretenţii”. Pe 30 august, o instanţă a Judecătoriei Târgu Jiu a decis înaintarea dosarului la compartimentul Registratură, în vederea repartizării aleatorii către un complet de judecată. SAFETY SECURITY a prins anul trecut, în primăvară, fără licitaţie, contracte pentru paza CE Oltenia, După izbucnirea scandalului de la Caracal, compania din Gorj s-a delimitat de afacerile lui Codiţă.

Dosar penal după bătaia PNL – USR de la Bălești. Agresarea președintelui USR Bălești, Florin Papuc, de către un consilier liberal din localitate, s-a lăsat cu dosar penal. Florin Papuc a sunat la 112, duminică seară, după ce ar fi fost agresat de liberal în timp ce strângea semnături pentru candidatul la prezidenţiale, Dan Barna. Incidentul a avut loc în satul Stolojani, reprezentantul USR susținând, pe Facebook, că a fost atacat de către consilierul local liberal Ion Bălan din localitatea Bălești, după ce i-a reproșat că nu a făcut niciun proiect de când este consilier.

Gorjeanul: Mandatul lui Ișfan pe funcția de adjunct al IȘJ Gorj, prelungit cu încă un an de ministrul interimar al Educației. Pe data de 30 august, lui Ion Ișfan, fost inspector general al IȘJ Gorj, din aprilie inspector adjunct al instituției, i-a expirat mandatul. Vineri însă, pe faxul Inspectoratului Școlar a sosit o prelungire cu încă un an. Social-democratul a fost numit cu delegare în poziția de inspector adjunct.

Gorj Domino: Angajatul unei primării din Gorj, trimis în judecată într-un dosar de tâlhărie calificată! Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu i-au trimis în judecată pe hoții de fier care l-au agresat, la finalul lunii aprilie, pe un miner de la Cariera Roșia, băgându-l în spital! Cei trei sunt Dumitru Niță, șofer la Primăria Fărcășești, acuzat de favorizarea infractorului, lovire și alte violențe, Marian Răzvan Chiper, acuzat de tâlhărie calificată și Robert Constantin Șchipu. Indivizii au fost surprinși de Costel Șovâlgău și fiul său Ionuț în timp ce sustrăgeau fier vechi, mai exact patru traverse metalice, din unitatea minieră aflată în subordinea CE Oltenia. Infractorii au ripostat și l-au lovit pe miner. La finalul săptămânii trecute, judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Târgu-Jiu a decis începerea judecății, legalitatea rechizitoriului și a probelor din dosar. Inculpații sunt în libertate.

Impact în Gorj: Cum s-a circulat pe strada Geneva după schimbarea regulilor de circulație. Traficul a fost, ieri, infernal pe strada Geneva, din municipiul Târgu Jiu, în prima zi lucrătoare în care s-a circulat în ambele sensuri de mers, ca urmare a modificărilor stabilite de către Comisia de Circulație din cadrul Primăriei. Coada de mașini pe sensul de mers dinspre Tribunal către Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ se întindea până la Muzeul Județean. Consilierul liberal Mihai Paraschiv, membrul Comisiei de Circulație din cadrul Consiliului Local Târgu-Jiu, a declarat că s-ar putea reveni la regulile anterioare, dacă modificările nu vor da randament.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here