Revista PreseiStiri

Revista presei locale

Gorj Domino: SCANDALOS! Jurnalist ÎNJURAT și AMENINȚAT de oamenii primarului Stan! Instituțiile statului IMPOTENTE și INCOMPETENTE. Jurnalistul Adevărul, Alin Ion, a fost înjurat și la un pas să fie luat la bătaie de unul dintre argații primarului Stan. Mai exact edilul comunei Albeni, Ionuț Stan, împreună cu o echipă de muncitori, doi dintre aceștia fiind angajați ai primărie, se aflau, miercuri, în jurul orei 12,00, în curtea unui imobil de pe strada Șișești din Târgu-Jiu. Oamenii efectuau lucrări de construcție la o casă din acea curte, în timp ce primarul Stan supraveghea lucrările. În aceeași curte se afla și autoturismul Primăriei Albeni, un Duster, de culoare neagră. Jurnalistul Alin Ion, cel care a primit informația că primarul folosește autoturismul și muncitorii primăriei în interes personal, a mers la fața locului și a intenționat să stea de vorbă cu Stan. Primarul, vizibil iritat de prezența jurnalistului i-a cerut acestuia să plece, afirmând că este în concediu. Enervat de faptul că jurnalistul îl agasează pe stăpânul său, unul dintre muncitori a pornit în fugă, a luat o piatră din curte, chiar din fața primarului, care nu a schițat nici un gest să-l oprească, și s-a îndreptat, glonț, spre Alin Ion cu intenția de a-i sparge aparatul de fotografiat. A urmat o ploaie de injurii și amenințări cu bătaia, la adresa jurnalistului.

Pandurul: Toni Greblă, planul B al lui Dragnea. PSD se așteaptă ca președintele Klaus Iohannis să refuze nominalizarea lui Eugen Nicolicea pentru portofoliul de la Justiție. Liviu Dragnea ar fi pregătit un plan B, susține presa centrală, gorjeanul Toni Greblă fiind următoarea variantă. Greblă are un dosar penal în care a fost achitat în primă instanță și este un susținător al schimbărilor Legilor Justiției, în prezent ocupând poziția de secretar general al guvernului. Potrivit stiripesurse.ro, deși este înalt funcționar public, Greblă a participat la ședința PSD în care a fost decisă revocarea lui Tudorel Toader.

Sumă uriașă cerută de primărie de la un fost primar. Fostul edil din Târgu-Cărbunești, Mihai Mazilu, a fost dat în judecată de primărie, care încearcă să recupereze o sumă mare de bani. Prejudiciul a fost stabilit în urma unui control al Curții de Conturi. Suma imputată este de 128.700,89 lei, reprezentând prejudiciu și majorări de întârziere, imputate de Curtea de Conturi încă din 2013. Raportul a fost contestat, dar în final instanța l-a considerat valabil. Prejudiciul ar rezulta din lucrările care au avut loc la piața din localitate. Primăria a încercat în primă fază să recupereze prejudiciul de la firma Gramicons din Plopșoru care a făcut lucrarea, doar că aceasta a intrat în faliment și a fost radiată din Registrul Comerțului.

Gorjeanul: Lider de sindicat: Avem avantaje doar pe hârtie. Termocentralele pe cărbune sunt obligate, potrivit legislației europene, să achiziționeze un certificat de emisii de dioxid de carbon pentru fiecare megawatt produs. Termenul limită este 30 aprilie, Complexul Energetic Oltenia fiind nevoit să se împrumute pentru a achiziționa ultimele certificate de CO2. Dumitru Pîrvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie, crede că administrația companiei va reuși să cumpere aceste certificate de poluare în termenul impus, altfel riscă să plătească penalități uriașe. „CE Oltenia are avantaje numai pe hârtie”, a afirmat liderul de sindicat, nemulțumit de „ajutorul” oferit de stat companiei energetice. Potrivit lui Pârvulescu, situația CE Oltenia va fi dificilă și după data de 1 mai. „După 1 mai ar trebui puse cărțile pe masă, să vedem cum stăm, ce perspective avem, ce program o să ne prezinte conducerea administrativă, pentru că în această perioadă conducerea administrativă este setată pe această chestiune a certificatelor de CO2 și se vorbește mai puțin de alte chestiuni care trebuie rezolvate pe termen scurt și mediu de către Complexul Energetic Oltenia”, a declarat Pîrvulescu la un post local de televiziune. Liderul de sindicat a criticat guvernanții pentru că ajută doar „din vorbe” compania energetică.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here