Revista Presei

Revista presei locale

Gorjeanul: 25 de consilieri locali și angajați ai primăriei, audiați la Poliția Drăguțești, în problema sustragerii componentelor de pe salvările dezafectate. În sediul Poliției Drăguțești, au fost audiați, în prezența avocatului consilierului învinuit Ion Bârsanu și a unui reprezentant al Poliției Târgu-Jiu, o parte dintre consilierii locali precum și salariați ai primăriei. Aleșii rămași neaudiați vor ajunge, miercuri după-amiaza, în fața anchetatorilor. Consilierii și angajații actuali, dar și foști ai Primăriei Drăguțești sunt martori în dosarul penal întocmit pe numele colegului lor, Ion Bârsanu, anchetat pentru furt, la sesizarea primarului Ion Popescu. Bârsanu, consilier independent, a fost și reținut 24 de ore în arestul IPJ Gorj, pe motiv că, cu ani în urmă, ar fi sustras de pe niște salvări dezafectate motoare și componente auto, pe care învinuitul susține și, în prezent, că le-ar fi plătit cu 1000 euro edilului local. Componentele au fost găsite, însă, pe proprietatea consilierului și ridicate de poliție.

Gorj Domino: Utilajul minier, transportat de la carierele Lupoaia la Roșiuța, a lăsat 100 de gospodării fără apă! Conducta de apă a satului, ruptă în urma operațiunii. Cetățenii satului Roșiuța, de lângă Motru, au semnalat la finalul săptămânii trecute, că ampla procedură de mutare a utilajului minier de la Cariera Lupoaia la Cariera Roșiuța i-a lăsat, timp de două zile, fără apă menajeră. Oamenii au apă potabilă doar la cișmelele stradale, destul de rare, de altfel, în localitate. Remedierea defecțiunii a durat mai mult decât mutarea utilajului minier, iar oamenii au suferit de pe urma lipsei apei, la temperaturi de 35 de grade Celsius.

Impact în Gorj: Cine vrea sa fie acționar la Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, amintește. Mai multe societăți comerciale din județ ar dori să devină membrii asociați ai CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Solicitarea depusă de administratorul special Marin Golea la Primăria Târgu Jiu va fi analizată astăzi de consilierii locali. Printr-o solicitare depusă la Primăria Municipiului Târgu Jiu în urmă cu o lună, administratorul special a făcut apel la municipalitate să ia o decizie în ceea ce privește un eventual sprijin acordat echipei gorjene. „Având în vedere calitatea dumneavoastră de membru asociat al CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, vă rugăm să precizați care este poziția Consiliului Local Târgu-Jiu față de solicitarea următoarelor persoane juridice care și-au anunțat intenția de a deveni membri asociați ai CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, respectând art.12 al. 2 din Statutul Clubului”, se arată în solicitare depusă de Golea. Printre firmele dispuse să investească în club se află Gardena River SRL, Macofil SA, Tehnoinstal SRL, Kristal PLUS SRL, Turism Parc SA.

Pandurul: Gabriel Giorgi, amenințat cu plângeri penale. Atmosfera este una tensionată între directorul Minprest și doi foști membri în Consiliul de Administrație al societății. Gabriel Giorgi este amenințat cu plângeri penale pentru că nu le-a acordat ultimele indemnizații. În timp ce directorul susține că a oprit banii pentru că așa au decis acționarii Minprest, foștii săi colaboratori anunță că vor cere indemnizațiile în instanță. Gabriel Giorgi refuzat să spună care sunt persoanele care vor să-i facă plângeri penale.

Drumul expres Târgu Jiu – Craiova, departe de a începe. Un singur constructor a depus ofertă să realizeze parcarea din zona Lainici și podul peste Jiu. În schimb, interesul a fost mai mare pentru drumul expres Târgu Jiu – Craiova. În acest caz, trei firme au depus oferte și urmează ca, în curând, să fie desemnată cea câștigătoare. În ambele cazuri, lucrările ar putea fi demarate abia anul viitor. Cel mai greu va începe realizarea drumului expres și asta din cauza planurilor parcelare care lipsesc, ceea ce va pune bețe în roate constructorului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here