Revista Presei

Revista presei locale

Gorj Domino: Pensia bătrânei mumificate se plătea lunar de poștărița comunei la o familie din Albeni! Banii ajungeau apoi la nepoata stabilită la Târgu-Jiu. Bătrâna mumificată și nepoata spânzurată, ambele găsite luni într-un apartament din zona Lido a municipiului Târgu-Jiu, erau de loc din Albeni. Pensia nonagenarei era adusă lunar unei familii din satul Hărnea, care semna pentru banii ce îi reveneau Auricăi Dascălu. Sătenii au spus că banii ajungeau apoi la nepoata Corina Tănăsoiu, de profesie inginer, necăsătorită, care o luase pe bătrână în apartamentul ei, la Târgu-Jiu. Ambele femei vor fi înmormântate la Lelești la domiciliul tatălui femeii spânzurate.

Asigurare de răspundere profesională de 20 de milioane de euro, la CE Oltenia!Acționarii Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor lua în discuție, la finele acestei luni, stabilirea sumei aferente asigurării de răspundere profesională, de 20 de milioane de euro, pentru membri Directoratului și ai Consiliului de Supraveghere. Potrivit unor surse, faptul că noii supraveghetori nu au, încă, încheiate asigurări pentru răspunderea civilă profesională i-a împiedicat să ia unele decizii radicale, printre care și revocarea Directoratului, pentru că riscau să plătească eventuale daune din buzunar, în cazul în care hotărârile adoptate erau atacate în instanță, iar soluțiile erau nefavorabile.

Gorjeanul: Traficanți de carne vie din Gorj, reaudiați de DIICOT la cererea lui Alexandru Cumpănașu! Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, victima criminalului Gheorghe Dincă, a anunțat, marți, că i-a cerut procurorului-șef DIICOT audierea sau, după caz, reaudierea, tuturor victimelor și suspecților din cazuri de proxenetism și răpiri, din 2012, din Caracal. În aprilie 2012, DIICOT făcea 26 de percheziții domiciliare, 3 fiind în Gorj, la domiciliile unor traficanți de carne vie, care acționau pe raza județelor Gorj și Olt. 150 de victime fuseseră racolate de cei 50 de membrii ai grupării care erau și din Gorj, persoane care ar putea fi reaudiate acum de DIICOT.

Pandurul: Închiderea carierelor miniere a dispărut din noua strategie energetică. Noua variantă de strategie energetică a României, aflată în prezent în dezbatere publică, nu mai are capitolul referitor la închiderea unor cariere miniere. În varianta din 2016, era prevăzută închiderea a cinci cariere miniere până în 2023, iar două ar fi trebuit deja închise dacă ar fi intrat în vigoare. ”Referitor la CEO, planul de restructurare prevede închiderea carierelor Husnicioara (2017), Lupoaia (2019), Rovinari Est (2020), Gârla (2020) și Peșteana Nord (2023), cu menținerea producției în celelalte 15 cariere și deschiderea de noi fronturi de lucru“, scria în varianta de strategie din 2016. Acest paragraf a dispărut complet din varianta de strategie pusă în dezbatere publică în 2019. În noul document se arată că avem resurse de lignit pentru câteva zeci de ani.

Impact în Gorj: Care este primul om de afaceri din județ care se alătură Clubului Sportiv Municipal Târgu-Jiu. Viorel David, directorul societății Artego, va susține ramura handbal din cadrul clubului. Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu-Jiu, a declarat că a fost semnat un contract de sponsorizare. „Am discutat cu dânsul și am și semnat un contract de sponsorizare. Nu vreau să vorbesc prea mult. O să fie prezentat în Consiliul Local și atunci se va cunoaște suma. Acest club va fi crescut încet, dar sănătos. Nu vreau să mă hazardez cu salarii de mii de euro și apoi să avem probleme financiare“, a declarat Bălăeț.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here