Revista Presei

Revista presei locale

Pandurul: Nu mai are voie la primărie, dar nu renunţă. Şase ani de judecată, pentru a afla că nu mai are voie la primărie! Viorel Drăguşin, fostul primar al comunei gorjene Cruşeţ, a pierdut marţi definitiv procesul cu Prefectura Gorj, în care a solicitat suspendarea ordinului prefectului prin care a fost îndepărtat din funcţie. Drăguşin nu pare să accepte situaţia şi continuă lupta. A formulat o nouă cerere în instanţa de contencios administrativ. De data aceasta, Drăguşin solicită anularea ordinului prefectului prin care a rămas fără mandat. Tribunalul Gorj a stabilit data de 13 septembrie pentru judecarea speţei. Viorel Drăguşin şi-a pierdut fotoliul de primar în primăvară, după ce mai bine de 20 de ani s-a aflat în fruntea comunei. Era unul dintre cei mai vechi primari ai Gorjului. Agenţia Naţională de Integritate l-a declarat incompatibil în anul 2013.

Mai caută o sută de salariați în Rovinari. Noua fabrică de componente auto, care va începe producția luna viitoare, caută angajați, după cum a spus primarul Robert Filip. “Au fost deja selectați 150 de oameni care au trecut printr-un proces de instruire la Brașov. Investitorii mi-au transmis că vor continua procesul de recrutare, până în octombrie vor mai recruta încă o sută de oameni, care vor face și ei un stagiu de pregătire de două săptămâni la Brașov și de două săptămâni la Rovinari”, a explicat Filip. Cei care vor fi recrutați după luna octombrie vor face stagiul de pregătire doar la Rovinari, pentru că între timp va fi deschisă fabrica de aici.

Gorj Domino: Postul din vârful Poliției Locale Târgu-Jiu, dedicat directorului adjunct Băluță, are un singur candidat! Pe Florin Băluță. Primăria Târgu-Jiu are în derulare un concurs de promovare în funcția publică vacantă de director executiv adjunct al Poliției Locale Târgu Jiu, post despre care presa locală a relatat că este dedicat doar ocupantului acestei poziții, adică directorului Florin Băluță. Evident că numai un singur candidat și-a depus dosarul de concurs pentru acest post, potrivit anunțului publicat pe 5 august de primăria municipiului. Deși unicul candidat și-a cerut protejarea identității, nu este un secret că aspirantul este chiar directorul executiv al Poliției Locale Târgu-Jiu, care se și încadrează pe condițiile de concurs.

Gorjeanul: Operatorul de salubritate, schimbat la Scoarța! Supercom SA adună gunoiul selectiv de la 1 august. Începând din prima zi a lunii august, comuna Scoarța, alături de alte cinci localități din Gorj, și-a schimbat operatorul de salubritate. Noua firmă care se ocupă de colectarea selectivă a deșeurilor menajere este SUPERCOM SA din București. Firma asigură ridicarea gunoiului pentru un cost de 14 lei/gospodărie pe lună. Prețul este puțin mai ridicat decât cel practicat de Salubris Gilort din Târgu-Cărbunești, care, însă, ar fi creat probleme localnicilor, neridicând, la timp, de multe ori, gunoiul, potrivit autorităților locale. Cele șase localități care beneficiază de colectarea selectivă a deșeurilor, realizată de firma din București, sunt: Scoarța, Roșia de Amaradia, Săcelu, Borăscu, Ionești și Crușet.

Ziua Minerului, organizată după Sf.Mărie, în Dumbrava Câlnic. Primăria Comunei Câlnic şi Sindicatul „Lignitul” Oltenia, organizează în zilele de 17 şi 18 August 2018 ,,Ziua Minerului”. Locaţia de desfăşurare a Zilei Minerului 2019 este „Dumbrava Câlnic”, situată la intrarea în localitatea Câlnic dinspre Târgu-Jiu spre Motru, peste stradă de staţia Peco.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here