Revista Presei

Revista presei locale

Gorj Domino: INCREDIBIL!!! O primărie din Gorj organizează tăieri de moț în sala de ședințe a consiliului local. La Primăria Comunei Arcani se organizează tăieri de moț în sala de ședințe a consiliului local. S-a întâmplat chiar la finele săptămânii trecute când, sub pretextul că îl sărbătoresc pe un copil dintr-o familie nevoiașă, la împlinirea unui anișor, angajații Primăriei Arcani și primarul Aristică Coiculescu, au mai pus-o de un chiolhan.

Ștrandul din Târgu-Jiu, în paragină! Romanescu promite unul nou cu scop didactic. Municipalitatea promite un bazin performant în Târgu-Jiu, după ce, pe cel din vecinătatea primăriei au crescut buruienile. Primarul municipiului, Marcel Romanescu, a anunțat ieri că din toamna lui 2018 a făcut diligențe la CNI pentru a rezolva problema. Pe rețelele de socializare au apărut fotografii cu fostul ștrand al municipiului, aflat în paragină, fapt care a impus și o reacție a autorităților. Marcel Romanescu, edilul municipiului, a anunțat marți că așteaptă ca investiția să fie finanțată.

Gorjeanul: Maioreanu pierde o funcție pentru un vicepreședinte ALDE. E.ON Energie România, companie a E.ON România, a făcut modificări în structura de conducere. Astfel, secretarul de stat din Ministerul Energiei, social-democratul Andrei Petrișor Maioreanu a fost revocat din funcția de administrator, membru al Consiliului de Administrație al societății. În locul acestuia, a fost propus Alexandru Vlasiu, vicepreședintele ALDE Arad, ce se promovează cu un Cabinet de Contabilitate și Consultanță Fiscală.

Pandurul: Manu Tomescu: Guvernanții ne ascultă când ne văd în stradă. Tot mai multe sindicate din cadrul Complexului Energetic Oltenia vor să-și dea mâna și să declanșeze proteste din toamnă. Minerii și energeticienii cred că vor fi luați în calcul de guvernanți abia după ce vor recurge la conflicte de muncă. Termenul limită acordat politicienilor aflați la putere este luna septembrie. Dacă nu vor fi luați în calcul, minerii sunt deciși să recurgă la mișcări de protest. Mii de oameni au anunțat că vor protesta în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu. “Eu tot timpul voi cere proteste. Nu este ședință sau conferință în care să nu le cer președinților de sindicate, de federații, să avem acțiuni sindicale mai ferme, mai evidente. Atât cât ne permite legea. Tot timpul sunt considerat populist, raportându-mă la colegii mei, în interiorul federației. Am avut discuții, le-am reproșat: Băi, fraților, haideți să facem ceva pentru că se vede clar că guvernanții și politicienii nu știu să ne asculte decât când ne văd în stradă”, a spus Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului “Energia” Rovinari, la un post local de televiziune.

Gorjenii încălzesc cu brichete de rumeguș. Fabrica de brichete de rumeguș din comuna gorjeană Telești și-a început activitatea, iar clienții nu s-au lăsat așteptați. Un metru cub de brichete are o putere calorifică echivalentă cu cinci metri cubi de lemne, dar prețul este mai bun. În plus, oamenii nu mai au bătaie de cap cu transportul, spartul lemnelor, depozitarea, totul fiind mult mai simplu. Mai mult, cantitatea de cenușă rezultată este foarte mică. Silviu Fariseu și fiul său Eduard au pus bazele acestei afaceri în care au investit 230.000 de euro, jumătate bani europeni.

Impact în Gorj: Managerul Spitalului Județean de Urgență, evaluat după un an de mandat. Gigel Capotă, managerul Spitalului Județean de Urgență, va fi evaluat în această lună, la un an de mandat, de către o comisie a Consiliului Județean Gorj. Capotă va primi un calificativ, în funcție de care își va continua sau nu activitatea. „Evaluarea activității se face în fiecare an, conform contractului de management, a indicatorilor pe care-i are în contractul de management încheiat cu Consiliul Județean Gorj. August este luna în care se va face evaluarea, având în vederea că în această lună a fost încheiat contractul”, a precizat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here