Revista Presei

Revista presei locale

Gorj Domino: Spectacol caritabil la Târgu-Jiu. Banii vor fi donați angajatului CEO diagnosticat cu cancer. De la ora 20.00, în amfiteatrul din centrul Municipiului Târgu-Jiu va avea loc un spectacol de muzică populară la care cei prezenți pot dona atât cât doresc pentru tânărul angajat al Complexului Energetic Oltenia bolnav de cancer. Primarul Marcel Romanescu a lansat un apel. ”Vă cer să-mi fiți alături pentru a ajuta un om să învingă o boală cruntă. Copaci Ion se luptă de ceva vreme cu cancerul și are nevoie de 160.000 de euro pentru un tratament în străinătate. Este un tânăr care lucrează la Cariera Roșiuța și care, cu sprijinul nostru, se poate întoarce sănătos acasă. Vorbim despre un tânăr miner care a muncit în condiții grele și care acum are nevoie de ajutorul nostru. Împreună îi putem da șansa de care are nevoie” a declarat edilul Târgu-Jiului.

Pandurul: Boza amenință cu plângeri penale după apariția Raportului în presă. Sorin Boza este foc și pară după ce a văzut în presă raportul Corpului de Control al premierului Viorica Dăncilă. Managerul Complexului Energetic Oltenia îi amenință cu plângeri penale pe cei care au primit documentul cu concluziile controlorilor. Cel mai mult l-a iritat pe Boza faptul că s-a scris că liderii de sindicat primesc salarii și de la compania energetică, și de la sindicatele pe care le conduc. Chiar dacă așa scrie Corpul de Control, negru pe alb, în raport, Boza susține că nu ar fi adevărat. Boza a anunțat că îi va scrie și premierului Viorica Dăncilă.

Directorul CEO, mesaj pentru cei care-l dau plecat: „Să-și mai pună două dorințe și să se culce”. Același cotidian notează că Sorin Boza a scăpat de revocarea mult vehiculată. Cel puțin pentru moment, Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia i-a mai dat credit până săptămâna viitoare. Pentru cei care îl vor schimbat, directorul CEO a lansat un mesaj: „Să-și mai pună două dorințe și să se culce”.Președintele Directoratului CEO a dezvăluit la un post de televiziune ce discuții s-au purtat la ședința Consiliului de Supraveghere. I-au fost puse întrebări cu privire la raportul Corpului de Control al premierului și la activitatea companiei.

Impact în Gorj: Criză majoră de sânge în Gorj. Centrul de Transfuzie Sanguină din Târgu-Jiu se confruntă cu o criză de sânge pentru grupa de sânge A2 RH negativ. Pe perioada de vară, numărul donatorilor a scăzut dramatic. În Centrul de Transfuzie Sanguină din Târgu Jiu vin, în general, aparținătorii bolnavilor care au nevoie de sânge pentru diferite intervenții. Nicoleta Căluțoiu, directorul centrului, a lansat un apel către gorjeni să vină să doneze.

Motru, o săptămână fără apă caldă. Locuitorii din municipiul Motru, racordați în continuare la sistemul public, au rămas fără apă caldă timp de o săptămână. Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă a luat decizia sistării în urma unor avarii la rețeaua de distribuție. Situația a fost remediată după efectuarea lucrărilor de reparații. Primarul Gigel Jianu a anunțat că furnizarea apei calde s-a reluat de ieri.

Gorjeanul: Pănescu vrea și el vacanță prelungită pentru elevi! Iarna. Șeful asociației care îi reprezintă de proprietarii de cabane și pensiuni turistice din Rânca a reacționat prompt la anunțul Vioricăi Dăncilă cu privire la mărirea vacanței de vară a elevilor cu o săptămână. Premierul a anunțat că anul școlar ar trebui să înceapă cu o săptămână mai târziu, decât fusese deja anunțat și asta pentru ca operatorii din turism să profite de zilele libere pentru a avea mai multe încasări. Constantin Pănescu nu o spune direct, dar se simte „discriminat” pentru că Rânca ar avea nevoie de perioadă mai mare de vacanță în timpul iernii. Acesta este și motivul pentru care a cerut public o măsură similară și pentru perioada vacanței de iarnă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here