Revista Presei

Revista presei locale

Impact în Gorj: Când vor fi numiți noii membri din Directoratul CE. Daniel Burlan, managerul interimar al Complexului Energetic Oltenia, consideră că este nevoie de completarea Directoratului, care funcționează cu doar trei membri, față de cinci cât este prevăzut. „Componența Consiliului de Supraveghere este atributul acționarilor. Va trebui să fie completat Consiliului de Supraveghere, care trebuie să se gândească și la completarea Directoratului, pentru că este foarte greu să funcționezi în trei membri de Directorat. Există competențe și foarte multe materiale care trebuie analizate și înaintate zilnic“, a declarat managerul CEO. Daniel Burlan nu a oferit niciun nume de posibil membru în Directorat, deși s-au făcut multe speculații cu privire la numirea fostului primar al municipiului Motru, liberalul Gigel Jianu.

Concurs pentru ocuparea funcției de director executiv la Poliția Locală Târgu-Jiu. Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat în cadrul unei emisiuni la un post local de televiziune, că în perioada următoare va scoate la concurs postul de director executiv al Poliției Locale Târgu-Jiu, ocupat în momentul de față de Florin Băluță, după ce Florin Urdea, directorul executiv al Poliției Locale, a intrat în concediu pentru creșterea copilului. „Cred că în perioada imediat următoare o să organizez un concurs pe perioada determinată în care domnul Urdea își finalizează concediul de paternitate să poată coordona activitatea Poliției Locale. Florin  Băluță a făcut lucruri foarte bune în perioada de doi ani de zile în care a coordonat activitatea, dar nu va putea lua decizii împotriva colegilor lui. Îl simt“, a spus Romanescu.

Pandurul: Fiu de afacerist, 4 ani de pușcărie. Fiul afaceristului Relu Ștefănoiu din Novaci a fost condamnat pentru tâlhărie calificată. El a primit o pedeapsă de 4 ani de închisoare pentru fapta comisă astă-vară. Aflat în Târgu-Cărbunești, tânărul a tâlhărit o casieră a unei agenții de pariuri sportive, deposedând-o de suma 3.000 de lei. Florentin Ștefănoiu a fost prins la scurt timp, fiind găsit pe malul râului Gilort, la circa 500 de metri de locul faptei.

Gorjonline: Focar de COVID-19 la o școală profesională din Gorj! Trei eleve confirmate POZITIV! Bucătăreasa și infirmiera de la o grădiniță din Târgu-Jiu, infectate cu SARS-Cov-2. Situație critică în unitățile de învățământ din Gorj, după ce mai mulți elevi, cadre didactice și personal auxiliar au fost confirmați cu COVID-19. Într-o singură zi au fost testate pozitiv trei eleve de la Școala Profesională Rogojel-Fărcășești, dar și două angajate ale Grădiniței ”Vis de Copil” din Târgu-Jiu. Potrivit actului normativ care reglementează modul de organizare a activității în cadrul instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, acolo unde au fost depistați elevi ca fiind infectați, cursurile acelor clase se suspendă timp de 14 zile, adică se vor susține online.

Gorjeanul: Încă un furt al fostului polițist local Medeleanu înainte de a fi arestat! Fostul agent al Poliției Locale Târgu-Jiu, Dragoș Constantin Medeleanu este acuzat că a mai comis un furt în scurtul răgaz pe care l-a avut între emiterea mandatului de arestare preventivă a sa și punerea efectivă în executare a mandatului. La începutul săptămânii, fostul om al legii a primit vestea că pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, dar care urma să fie pus în practică doar când sentința rămânea definitivă. Asta presupune că inculpatul avea 48 de ore la dispoziție pentru a contesta sentința, lucru pe care nu l-a făcut. Astfel, verdictul magistraților a rămas definitiv pe 24 februarie, când polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pornit în căutarea lui Medeleanu pentru a-l introduce în arestul IPJ Gorj. Nu mică le-a fost mirarea  să afle că, înainte de sosirea lor cu puțin timp, bărbatul mai comisese un furt. Este vorba despre un telefon sustras din incinta Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Comment here