Revista PreseiStiri

Revista presei locale

Impact în Gorj: Când pleacă Boza de la CEO. Managerul Complexului Energetic Oltenia (CEO), are contract de mandat până în anul 2020. În prezent se derulează procedura pentru desemnarea unui nou membru al Directoratului. „Este procedură de selecție pentru al cincilea membru al Directoratului “ a confirmat Sorin Boza. Ultima numire în structura de conducere a fost cea a lui Daniel Burlan. Simona Fătu, reprezentant al Fondului Proprietatea în Consiliul de Supraveghere al CEO, și-a dat demisia din funcție, săptămâna trecută.

Medicul Bogdan Niculescu, dispus să demisioneze în cazul unui raport negativ în cea ce privește secția pe care o conduce. Șeful Secției Ortopediei din cadrul Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, a declarat că este dispus să-și dea demisia din funcțiile pe care le ocupă în cazul în care se vor constata deficiențe în raportul ce va fi întocmit de către Corpul de Control al Ministrului Sănătății. „Aștept să vedem ce este de corectat în activitatea spitalului și secțiile care sunt considerate vinovate și eu sunt dispus să-mi dau demisia din funcția de șef de secție sau coordonator de bloc operator, dacă se dovedește în acel raport că au fost ceva deficiențe pe Secția Ortopedie, respectiv la Blocul Operator din Spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu. Dacă sunt coordonatorul Blocului Operator un an sau un an și jumătate și l-am coordonat în niște condiții improprii, așa cum spune ministrul Sănătății, înseamnă că cineva trebuie să-și asume acest lucru“, a declarat medicul Bogdan Niculescu.

Gorjeanul: Deputatul Vîlceanu, vizită oficială în Lituania. Deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, se va afla, în perioada 15-17 aprilie, în Republica Lituania. Vizita delegației române, din care fac parte trei parlamentari, are rolul de a consolida relațiile cu Parlamentul Republicii Lituania. Deputatul Vîlceanu conduce delegația în calitate de președinte al Grupului Parlamentar de Prietenie cu Republica Lituania din Camera Deputaților.

Cortul USR din Târgu-Jiu, vandalizat. Cortul instalat de USR Gorj în zona centrală a municipiului Târgu-Jiu a fost vandalizat, a anunţat președintele filialei gorjene, Radu Miruţă. Au fost tăiate prelatele și colierele din plastic, acesta nefiind un caz izolat, corturile din alte localităţi din ţară fiind, de asemenea, distruse în ultima perioadă. „Mizeria continuă! Cortul din zona centrală a Târgu-Jiului a fost tăiat în mod deliberat… atât prelatele, cât şi colierele de plastic. Punându-şi precum chelul mâna în cap, au tăiat exact mesajul «fără hoţie». Acţiuni similare au avut loc şi la Crasna, ameninţări directe «vă vom da bannerul jos» şi la Bărbăteşti. Nu puteţi însă dumneavoastră tăia, cât pot oamenii vota! Solicit Poliţiei Locale Târgu-Jiu identificarea persoanelor”, a cerut Miruţă.

Pandurul: Primăria Târgu-Jiu: Voucherele de vacanță, sub semnul întrebării. Salariații Primăriei Târgu-Jiu riscă să nu primească voucherele de vacanță în vară. Primarul Marcel Romanescu a anunțat că banii ar putea fi alocați, în cel mai optimist caz, spre sfârșitul anului. Momentan, bugetul nu permite acordarea acestor vouchere. Primarul își pune speranțele că va primi fonduri de la Consiliul Județean.

Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu a scos la concurs noi posturi. Unitatea medicală caută să angajeze personal pentru ocuparea a numeroase funcții contractuale. Este vorba de posturi pentru care pot aplica gorjenii care au absolvit școala generală, iar la multe dintre acestea organizatorul selecției nu solicită vechime în domeniu. Cele mai multe posturi scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență sunt de spălătoreasă, respectiv 7.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here