Revista Presei

Revista presei locale

Impact în Gorj: Reacția asistentei medicale acuzată că a făcut sex cu șeful ei în cabinetul medical de la ATI COVID. Asistenta medicală care este acuzată într-o sesizare anonimă că a avut relații intime cu șeful ei, un medic venit la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu pe o perioadă determinată, chiar în cabinetul Secției ATI unde sunt tratați pacienții cu COVID-19 aflați în stare gravă, s-a prezentat, marți, în fața comisiei de disciplină care cercetează acuzațiile din sesizarea anonimă. Ea a venit însoțită de un avocat, care a invocat faptul că sesizările anonime nu pot fi luate în considerare, iar audierea nu a mai avut loc. O altă situație analizată s-a referit la infectarea asistentei cu noul coronavirus, aceasta fiind acuzată că s-a întâlnit cu medicul și că a venit la spital, fiind depistată pozitiv. Au fost solicitate imagini de pe camerele de supraveghere video, pentru a verifica informațiile. De asemenea, medicul acuzat are un contract de muncă pe perioadă determinată de șase luni și nu a mai fost prelungit decât pe 30 de zile.

Pandurul: Femeia izolată în frig și întuneric a fost mutată în centrul de carantină. Femeia din Târgu-Jiu care era izolată la domiciliu într-un apartament debranșat de la toate utilitățile, fără nimic de mâncare, a fost dusă într-un centru de carantină. Cazul a fost semnalat de Nicolae Ivăniși, care a aflat de la vecini despre drama femeii de 51 de ani. Mama acesteia s-a îmbolnăvit de Covid și a fost internată la Târgu Cărbunești. Pentru că avea buletin de Dolj, decizia de izolare a fost dată de DSP din județul vecin, iar cei de la Gorj nu au știut nimic. După 7 zile de izolare, când cazul a fost descoperit de Ivăniși, care a și sunat la 112, lucrurile au început să se miște. Până la urmă, autoritățile s-au implicat când cazul a fost făcut public. Directorul DSP Gorj, Narcis Stoian, a fost personal la centrul de carantină de la stadion, pentru a se asigura că totul este în regulă.

Gorjonline: ȘOCANT! O familie întreagă a murit, la Văgiulești, după ce a fost infectată cu COVID. Tragedie în comuna gorjeană Văgiulești! Un inginer, în vârstă de 58 de ani, angajat în cadrul Complexului Energetic Oltenia și părinții săi, au decedat în numai o săptămână, după ce au fost confirmați ca fiind infectați cu virusul SARS-CoV-2. Mai întâi au murit cei mai în vârstă, soț și soție, ambii pensionari care au fost internați în spital, după ce a fost depistați cu COVID-19. Bătrânul, în vârstă de 81 de ani, a decedat, din cauza complicațiilor și a altor afecțiuni, iar soția sa, de 79 de ani, a murit, la numai două zile distanță, chiar în ziua în care soțul său era înmormântat. Fiul celor doi, inginerul Teiu, angajat la Complexul Energetic Oltenia, a fost și el confirmat pozitiv și a decedat, marți, 24 noiembrie, la o săptămână după moartea părinților. Ancheta epidemiologică a stabilit că inginerul, în vârstă de 58 de ani, ar fi transmis virusul și părinților.

Gorjeanul: Polițistul de penitenciare, implicat într-un accident de motocicletă la Turburea, a fost externat. Adrian Roșoga, tânărul de 25 de ani, implicat în vara acestui an într-un grav accident de motocicletă, care a avut loc pe raza comunei Turburea, a supraviețuit incidentului în care a fost la un pas să își piardă viața. După luni de zile petrecute în spitale, medicii reușind să îl salveze de la moarte, și după o lungă recuperare într-o clinică din Târgu-Mureș, polițistul de penitenciare a revenit acasă. Starea sa de sănătate este mult mai bună și deși mai are încă de luptat pentru a-și reveni, este optimist alături de familie că viața merită trăită. Tânărul de 25 de ani, pasager pe o motocicletă condusă de prietenul său s-a izbit de un cap de pod la Turburea, ambii tineri aterizând în șanț. Cel mai rănit a fost Adrian, iar starea lui precară a impus transferarea rapidă la un spital din Craiova. Demersul a fost bun pentru viața tânărului căruia i-au crescut șansele, supraviețuind accidentului.

Comment here