Revista Presei

Revista presei locale

Gorjonline: Sicriu de LUX pentru patronul farmaciilor „Gallenus”! Mesaj SFÂȘIETOR al iubitei tânărului de 22 de ani, mort în accident. Accidentul rutier care a avut loc, sâmbătă, la Bengești, în urma căruia au murit doi tineri, de 22, respectiv 35 de ani, după ce autoturismele pe care le conduceau s-au ciocnit violent, a șocat un întreg județ. Cristian Popescu, patronul farmaciilor „Gallenus” din Târgu-Jiu, unul dintre tinerii decedați, va fi înmormântat, marți, în comuna Scoarța, la doar câțiva kilometri de locul în care s-a produs accidentul. Denis Roșu, cea de- doua victimă a accidentului, va fi condus pe ultimul drum o zi mai târziu, miercuri, în cartierul Preajba din Târgu-Jiu. Tragicul eveniment care a avut loc, sâmbătă, a lăsat două familii îndoliate. Trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri, Cristian Popescu și Denis Roșu au fost aduse, de la morga spitalului, duminică, în jurul prânzului, la casele familiilor lor de la Copăcioasa, respectiv Preajba. Iubita lui Denis Roșu, tânărul de 22 de ani, mort în accident și-a strigat durerea, într-un mesaj pe Facebook.

Pandurul: Proxenetul care aduna euro cu mătura, arestat 30 de zile. Gorjeanul din Drăguțești, pe care procurorii DIICOT l-au reținut într-un dosar de proxenetism, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Este vorba de Daniel Alexandru Chirculescu, care își spunea pe rețelele de socializare „Briliantul”. Acestuia îi plăcea să atragă atenția pe paginile de socializare, ba măturând grămezi de euro, ba făcând gesturi romantice în limuzină, astfel că a atras și atenția anchetatorilor. Proxenetul a fost ironizat chiar pe pagina de socializare a Poliției Române pentru filmulețul în care aduna euro cu fărașul. Pe numele lui Chirculescu judecătorii Tribunalului Gorj au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în timp ce tatăl acestuia, reținut și el inițial pentru 24 de ore, va fi anchetat sub control judiciar. Conform anchetatorilor, individul a câștigat din proxenetism circa o jumătate de milion de euro, bani pe care i-a investit în proprietăți din Ungaria și Elveția.

CE Oltenia face angajări… la Chișcani. Complexul Energetic Oltenia a scos la concurs două posturi de electrician la sucursala de la Chișcani, județul Brăila, acolo unde are o termocentrală cu două grupuri pe gaze, care nu a funcționat niciodată din 2013, de când a fost preluat de compania gorjeană. Proba scrisă va avea loc pe 8 decembrie, iar participanții trebuie să aibă, pe lângă calificarea de electrician, experiență de cel puțin trei ani în exploatarea instalațiilor și echipamentelor energetice. CE Oltenia a preluat grupurile pe gaze de la Brăila acum șapte ani, dar nu le-a pornit niciodată, deși unul dintre ele este modernizat și are autorizație de mediu până în 2025.

Impact în Gorj: Strigăt disperat al fiului unui pacient care a murit de COVID-19 în Spitalul Județean: „Este o crimă ceea ce s-a întâmplat! Fiul unui pacient, care a murit de COVID-19 în secția ATI de la spitalul de pe strada A. I. Cuza din Târgu-Jiu, acolo unde a izbucnit un scandal amoros de proporții, acuză că bolnavii mor pe capete din cauza lipsei de îngrijire din partea cadrelor medicale. La această secție, o asistentă medicală și un medic sunt acuzați că întrețineau relații sexuale chiar în cabinetul medica, unde stăteau închiși cu orele. Bătrânul decedat al cărui fiu a trimis un mesaj redacției Impact în Gorj se numea Ilie Ion. „Cum este posibil ca pe data de 20.09.2020 să moară 7 oameni la ATI COVID? Tatăl meu a fost printre ei. A fost bine 4 zile cât a stat la ATI din Spitalul 700, am vorbit cu el la telefon, mai greu, dar a vorbit, a crescut saturația la oxigen la 90 %, dar când a fost transferat la ATI Covid a murit după două zile” susține tânărul.

Gorjeanul: Primă de sărbători pentru angajații Minprest! Societatea, pe profit! Cei 1.078 de salariați ai societății Minprest Serv SA vor beneficia, la finele anului, de o primă salarială, în urma unui acord încheiat între administrația firmei și organizația sindicală majoritară Sindicatul Liber ,,Alpha”. Minprest a echilibrat balanța între situația financiară negativă, înregistrată pe primul semestru al anului și situația la nouă luni, în care, potrivit datelor contabile, a fost calculat un profit de peste 1 milion de lei. Salariații Minprest Serv SA vor încasa, în luna decembrie, 500 de lei în plus la salariu, reprezentând primă de sărbători. Suma a fost stabilită în urma negocierilor dintre administrația societății, reprezentată de directorul general Gabriel Gârjoabă și liderul Sindicatului Liber ,,Alpha” Minprest, Cosmin Bivolaru.

Comment here